15 november 2016

Wij gaan trouwen!'Wij' in de zin van, mijn viend en ik gaan samen trouwen! Wij zijn dan ook ontzettend blij, en het blijft een bijzonder gevoel! Een gevoel van blijdschap, liefde en geluk die wij samen gaan delen in de toekomst! Samen hebben wij er veel over gesproken, wat we graag wilden voor de toekomst. Met de eind conclusie een huwelijk! 

Er gaat veel door je lichaam heen, vooral veel blijdschap en liefde. De sprankelende ogen die elkaar aan kijken, en weten dat je de toekomst samen wilt door brengen. We hebben dan ook al een maand gevonden waarin wij graag zouden trouwen, namelijk de maand Juni 2017! Het duurt vanaf nu zeker nog een half jaar, maar daarin moet je natuurlijk veel regelen, bespreken en plannen. Het leukste van alles om te doen, en te werken naar de mooiste dag van je leven. Althans dat wordt er natuurlijk altijd gezegd. 


Het leuke was dan ook om het bekend te maken voor onze naasten, familie en vrienden. Een leuk moment met veel leuke, en lieve spontane reacties. Dat doet altijd goed. Ik heb dan ook zeker nu het moment gehad, om het ook aan jullie te vertellen! 

Een leuke vraag die ik kreeg van een mede blogger/youtuber: Ga je ook artikelen schrijven, of video's maken over trouwen zoals op het gebied van inspiratie? Ja dat vond ik een hele leuke vraag, met daarop zeker een JA! Wat een leuk idee vooral. Er zullen dus zeker een paar artikels en/of videos online komen met betrekking op trouwen. Heb jij misschien zelf een leuk idee op het gebied van trouwen, waar jij heel benieuwd naar bent? Laat het mij gerust weten, en we weet vind jij het terug op Glamview!

Liefs Gea.

17 opmerkingen

 1. Jaaaa!Ik wist het al, maar nogmaals heel erg gefeliciteerd Gea! Ik ben heel benieuwd naar al je verhalen en video's. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Malou! Fijn om te horen ook dat je het een leuk idee vindt :)

   Verwijderen
 2. Nog eens gefeliciteerd Gea, geniet van de voorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yaaay! Heel erg leuk! Ik ben benieuwd naar al je weddingblogs <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Marleen! Heel fijn om te horen dat je het idee leuk vindt.

   Verwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd! Wat leuk dat je ook artikelen gaat schrijven over trouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zo blij voor je! Nogmaals gefeliciteerd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, gefeliciteerd! Succes & vooral veel plezier met alle voorbereidingen. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waauw! Gefeliciteerd!! Geniet van de voorbereidingen samen met je verloofde :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij deze ook even via je blog: nogmaals gefeliciteerd meid! Super leuk! Geniet van alle voorbereidingen en ik ben benieuwd naar je artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen