8x Redenen om vroeg op te staan!

by - december 29, 2016


Vooral tijdens het Herfst en Winter seizoen, kunnen wij al gauw heerlijk lang in bed blijven. Want ja, het is zo koud en daarom blijf je liever in een warm bed liggen toch? Ook ik kan mij zelf hier soms best in terug vinden. Toch heeft vroeg opstaan echt goede redenen om een dag goed te beginnen! In dit artikel heb ik een paar op een voordelen op een rij gezet.

Door vroeg op te staan, kun jij rustig aan jouw dag beginnen. Geen haast, en bovendien minder stress!

Op deze dag kun jij genoeg tijd nemen voor jouw favoriete hobby's, jij hebt immers genoeg tijd. 

- In alle rust kunnen genieten van een heerlijk ontbijt, zonder snel te hoeven eten.

- Jij kunt eindelijk dat recept maken, die jij al tijden in je gedachten had.

Voor een belangrijke afspraak kom jij niet meer te laat! Een goede planning, is een goed begin.

Alles wat je in de ochtend hebt gedaan, hoef je in de rest van de dag niet meer te doen. Er is tijd voor andere leuke dingen!

Genoeg tijd om de juiste outfit uit te zoeken. Wij vrouwen hebben hier vaak moeite mee.

- Besteed jou vrije dag, door vroeg te gaan sporten in de ochtend. Het geeft bovendien een fit gevoel voor de rest van de dag.

Wat is voor jouw een goede reden om vroeg op te staan?

Foto bron: Pixabay Rechten vrije foto's.

You May Also Like

10 reacties

 1. Haha,ik als non-ochtend mens vind dit eigen toch een super goede reden om het nu wel te proberen! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat je rustig de tijd kunt nemen om wakker te worden en op te staan, dat vind ik fijn aan vroeg opstaan. Wanneer je langer in bed blijft liggen (zoals ik veel te vaak doe) dan moet je er echt uitspringen om alles op tijd gedaan te krijgen. Die rust, dat is echt dé beste reden voor mij om toch vroeg op te staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Herkenbaar, ik sta het liefst een uur van te voren op. Lekker rustig aan klaarmaken, en eten doet mij altijd goed. Ik houdt totaal niet van snel de deur uit moeten.

   Verwijderen
 3. Klopt helemaal dit, ik denk ook dat mijn leven een stuk beter zou zijn als ik ooit vroeg opstond maar helaas lig ik elke ochtend weer in een diepe coma waar geen 12 wekkers me uit kunnen halen, maar ik hoop nog altijd dat ik op een dag een lichte slaper wordt en dan ineens zeeën van tijd heb door vroeg op te staan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allemaal wel hele goeie argumenten hihi. Al vind ik het op zn tijd toch ook erg lekker om eens tot 12 uur te blijven liggen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet ook echt weer vaker op tijd op staan. Ik merk heel erg dat mijn humeur en mijn stemming een stuk beter is dan als ik de hele dag in bed lig x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn artikel dit! Ik moet er eigenlijk elke dag wel optijd uit om mijn hondje uit te laten, maar als ik NOG eerder opsta, heb ik meer aan mijn dag! Maaaar.. ik ben absoluut geen ochtendmens :-( In 2017 breng ik hier verandering in, met jouw artikel in mijn achterhoofd hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben in de voormiddag veel productiever dan in de namiddag, dus ik krijg veel meer gedaan als ik vroeg opsta!

  BeantwoordenVerwijderen