13 december 2016

Instagram Diary 18# | Een weekend naar Stockholm & Wij gaan trouwen!


Vandaag staat er weer een persoonlijk artikel online, namelijk de Instagram Diary! Een terug kerend rubriek op mijn blog, met persoonlijke foto's van mijn eigen blog Instagram account @GlamviewNL


✔ In deze foto dagboek, staan vooral veel foto's van het weekendje weg naar de stad Stockholm in zweden. Samen met mijn vriend ben ik hier geweest, het was echt gezellig! Er was zelfs al volop een kerst sfeer in de stad! Een vlog van dit weekend is nog onderweg!

✔ Daarnaast heb ik leuk nieuws! Voor de mensen die het nog niet wisten! Wij gaan trouwen in Juni 2017! Het blijft zo speciaal, en vooral een geluks moment vol met liefde, voor ons samen!


Een herfst selfie |  Kookboeken uitzoeken, ivm met onze nieuwe keuken | Studeren! Een heel interessant onderwerpen, voedsel allergie en intolerantie (Voedingsdeskundige opleiding). En Ik heb twee cijfers weer gehaald! Een 8,5, en een 9,3 | In de koude morgen de hond uit laten. | Toen onze Bob, nog een klein Bobje was. | Ik ontving een giftcard van de Hunkemoller. Ik heb bij de Hunkemoller mijn bruidslingerie gekocht, korting is hierbij altijd leuk! 


We hebben een steden trip gedaan naar Stockholm! | Stockholm wat ben je mooi! Een foto op de boot (hotel) waar wij verbleven. | Ik ontving o.a deze prachtige armbanden van BibaStore van Smit Mode. Een outfit post  in samenwerking met het bedrijf, kwam deze week online op mijn blog | Selfie in het koude Stockholm. | Walnoten! Gezonde snack <3 | Een prachtig uitzicht over het water! | 


Een blog dag, waarbij ik veel foto's heb gemaakt met de spiegelreflex camera. | Wandelen met Bob | Een koude dag in Stockholm. | Outfit detail, met mijn favoriete Chelsea Boots van de Van Haren. | Wij gaan trouwen! In Juni 2017! Ik hou van jou lieverd! | Een koude dag, tijd voor koffie en thee | 

Liefs Gea.

15 opmerkingen

 1. Wat een super leuk artikel weer, lijkt me onwijs leuk stockholm! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh heerlijk meid zo'n paar dagen weg. Stockholm ziet er supertof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het was er ook echt prachtig! Stockholm is zeker een echte aanrader.

   Verwijderen
 3. Wat een leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve en leuke post! Super schattige foto's ook. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stockholm, geen idee hoe het is , maar moet ik ooit heen hihi! Maar hee wat leuk, gefeliciteerd en veel plezier met de voorbereiding :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw ik wil ook echt een keer naar Stockholm, het lijk me prachtig! Super leuk trouwens dat je instagram diary hebt! Ik wil ook zoiets gaan doen haha

  BeantwoordenVerwijderen