07 december 2016

Proef de kerst sfeer met deze producten


Het is nu echt een feit! Ja, het feit is dat de maand December nu echt is begonnen! De maand December brengt altijd zoveel leuks met zich mee, zoals volop een gezellige en leuke sfeer. Vooral de kerstdagen vind ik fijn om naar uit te kijken! Het moment dat de kerstboom weer in huis mag, daar kan ik helemaal vrolijk van worden. December mag dan net begonnen zijn, maar daar door kwam dit artikel wel tot stand! Hebben jullie ook zin om de kerst sfeer in huis te halen? Met deze leuke items, krijg je dat zeker voor elkaar!
Kaars met tekst Primark €7,00 / Nekkussen rendier Primark €7,00 / Kussensloop met kerst motief H&M €7,99 / Rode BH Primark €10,00 / Kerst sokken Action €1,49 / The Magic of Christmas , LUSH Bubble bar €9,95

Kussenhoes met kerst dessin H&M €9,99 / Porseleinen mok met motief H&M €5,99 / Kerst honden trui H&M €12,99 / Christmas T-shirt gingerbread Zalando €10,35 / Enkel sokken H&M €4,99 / Take away becker H&M €7,99.


Wat maakt kerst, voor jou juist bijzonder?
Liefs Gea.

18 opmerkingen

 1. Wat een heerlijke items! Ik vind vooral de mok echt heel erg leuk en het rode kussentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh ja wat een heerlijke items heb je uitgekozen! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Action heeft dit jaar echt zulke grappige dingen. Leuk artikel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingen allemaal! Vooral dat laatste kussentje vind ik tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh ik ben echt dol op kerst kussens en mokken. Zitten zeker leuke items tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik krijg helemaal zin in de kerst nu! wat een heerlijke spulletjes allemaal. Ik vind de kerstsokjes allemaal zo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zalig! Ik heb echt zin in kerstmis, is zo gezellig altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die drinkbeker met kerstfiguurtjes is ontzettend grappig! Alleen dan weer jammer dat ie een roze dop heeft, daardoor valt ie voor mij af. :) Zelf ben ik eigenlijk niet zo'n kerst-liefhebber omdat ik de decembermaand vooral een moeilijke maand vind, maar ik heb inmiddels toch maar een boom in huis en nu die zo mooi staat te glinsteren, vind ik dat toch ook wel weer wat hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die sokken zijn zo leuk! En ik vind de rode bh ook echt een plaatje. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Om eerlijk te zijn, heb ik niet zoveel met kerst...Sinterklaas vind ik daarentegen veel leuker. De spanning eromheen voor jonge kinderen, het verhaal, de verwennerij omtrent cadeautjes. Tsja, ik vind dat een tikkeltje meer hebben dan kerst. Maar, dat is natuurlijk een gevoel. Een ander heeft juist weer meer met kerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een ontzettend leuke items, vooral die bubble bar van LUSH. Ik krijg er helemaal een kerstgevoel van, ook al doen wij verder niet aan cadeaus met kerst. Dan maar mezelf iets leuks cadeau doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die sokken helemaal leuk!! Mijn wishlist voor de kerst komt vandaag online:)

  BeantwoordenVerwijderen