5 januari 2017

Begin je goede voornemens met sporten

Begin je goede voornemens met sporten

Het nieuwe jaar is begonnen. Dit betekend voor veel mensen een jaar voor goede voornemens. Een goede voornemen die veel voor komt en boven aan ieders lijstje staat, is de voornemen van gezond eten en sporten. Om goed te kunnen starten met deze mooie voornemens, staan veel punten centraal. Een punt die vooral belangrijk is om te starten en het doel te kunnen behalen, is de juiste motivatie zien te vinden. Motivatie om te sporten kun je op verschillende manieren krijgen. Maar de juiste sport outfit doet al wonderen! Van het merk Esprit kwam ik de nieuwe Esprit collectie sport items tegen, die de moeite waard zijn om aan te schaffen!


Een goed sport voornemen start je met de juiste motivatie. Motivatie is namelijk de sleutel, om het doel te kunnen behalen. Heb je dit echter niet, dan zal het lastig worden om het doel te bereiken. Ben je een beginner met sport? onthoudt goed dat de juiste sport outfit jouw, de door slag kan geven om te starten. Echter wil dit ook goed werken als jij het sporten weer op wilt pakken. 

Het merk Esprit heeft prachtige sportkleding en accessoires in het assortiment. Voor ieder zijn smaak is er dan ook een ruime keuze. Sportkleding met felle kleuren, basic kleuren tot de mooiste printen. Ze kunnen dan ook prima in combinatie worden gedragen. Ik vind zelf de felle kleuren helemaal super, aangezien ze mij een fijn gevoel geven en de juiste sport motivatie.

Begin je goede voornemens met sporten

Het merk Esprit heeft gedacht aan verschillende sporten. Dit vind ik een enorm voordeel! Kies jij voor een sport in de buitenlucht? Of juist voor een sport binnen. In de sportkleding er een brede keus voor verschillende sporten. Zowel kleding met de keuze in lang, of kort. Voor hardlopen is het ideaal om kleding aan te schaffen met een lange mouw, in combinatie met een lange broek of legging. Het werken met laagjes kleding is voor de warmte ook een goede tip. Kies bijvoorbeeld voor een outfit met een t-shirt, een vest of trui en een lange legging. Voor fitness is de keuze voor een tanktop, een t-shirt in combinatie met een lange for korte legging een goede tip. 

Begin je goede voornemens met sporten
Op de webshop kwam ik zelf ook een paar sport items tegen die absoluut tot mijn favoriet behoren. Zo vind ik de sport bh, met sport boxer een leuke set om te dragen onder de sport kleding. In sport ondergoed zitten vaak geen naden verwerkt zodat er geen knelling zal ontstaan tijdens de work-out. Een mooie sport ondergoed set is dan ook een mooie aanwinst vind ik. De oranje sport bh en trui zijn mijn ultieme favoriet. Deze kleur maakt mij, dat ik de motivatie kan vinden om juist te gaan sporten. Daarnaast vind ik de zwarte sport tas in de collage ook een echte must have. De kleur is perfect, aangezien zwart niet gauw vies zal worden, en er zal waarschijnlijk veel in passen om mee te nemen. Denk hierbij aan jouw sportschoenen, een bidon, mp3 etc.

Wat vinden jullie van de sporten items van het merk Esprit?

Liefs Gea

Dit artikel betreft een samenwerking

13 opmerkingen

 1. Ieder jaar probeer ik weer om gewoon thuis voor mezelf een goed schema te maken en te sporten, maar toch gaat het vaak na een paar weken weer mis. Misschien is dit een fijne motivatie voor mezelf om er echt mee door te gaan. Wat een mooie items!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt het natuurlijk altijd proberen. Kleding kan wel motiverend werken.

   Verwijderen
 2. Wat een leuke items Gea! Ik vind dat knaloranje mega leuk voor sporten. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, ik vind die kleurtjes erg mooi zo bij elkaar! :) Ik sport elke vrijdagochtend, haha, heerlijk begin van het weekend! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke sportkleding! Ik sport nu sinds een paar dagen en dat is nu nog maar 3 X per week maar uiteindelijk wil ik naar 4 a 5 keer per week x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah sportkleding kan je echt nooit genoeg hebben! Onwijs leuke items zitten er tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een onwijs gave sportkleding! Alleen dat vind ik vaak al een motivatie om te gaan sporten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke items zeg, vooral die sporttas! Normaal vind ik die altijd zo lelijk. Ik ga zeker even een kijkje nemen:)

  BeantwoordenVerwijderen