23 maart 2017

Ons favoriete foto op Aluminium


Het duurt zeker nog een paar maand, namelijk de aankomende zomervakantie! Hoewel ik nu alweer helemaal blij wordt van de gedachte, denken ik ook graag terug aan de vakantie van vorig jaar. Samen met mijn vriend ging ik naar het prachtige Oostenrijk. De stad Salzburg en Wenen zijn ons goed bij gebleven, een foto van onze trip is een leuk aan denken voor aan de muur in ons huis. De foto hebben wij laten drukken op Aluminium

Ik mocht een foto op Aluminium ontvangen van FotoOpAluminium.nl. Het is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl . Op deze website kun jij jou favoriete foto's laten drukken op verschillend soorten materialen, zoals hout, plexiglas, canvas en nog veel meer. Er is volop keuze voor ieder zijn wens of smaak! Een foto op aluminium heb ik eerder gehad, en wist dan ook zeker dat het een mooi resultaat zou worden.De foto die ik koos is gemaakt in de stad Salzburg te Oostenrijk. Hij is gemaakt met onze spiegelreflex camera en is daarom helder en van prima kwaliteit. De foto op Aluminium is de kwaliteit van de foto zeker op terug te zien. Het is een mooie heldere foto geworden, en bevat mooie kleuren. Ik koos voor een afwerking van wit, hier in kan namelijk nog een keuze worden gemaakt op de website. De aluminium plaat van de foto is dun, waar door het mooi valt op de muur. Het resultaat is ontzettend mooi geworden!

De foto heeft een plekje gekregen aan de muur in onze woonkamer. Door de wit geverfde muur valt de foto op aluminium extra op, maar is totaal niet storend. De aluminium plaat is bevestigd met de materiaal bevestiging die op de website te koop is. Deze blijft prima zitten, en is makkelijk te bevestigen. Ook door veel mensen kregen wij veel leuke complimenten op deze foto.

Vinden jullie een persoonlijke foto's aan de muur ook ontzettend leuk?

13 opmerkingen

 1. Wat leuk om dit op je muur te hangen! Erg mooie kleuren ook en wat een lieve foto.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Malou! Het resultaat is inderdaad heel mooi geworden. De kleuren komen mooi uit op het aluminium ook. :)

   Verwijderen
 2. Een erg mooie herinnering! Zo een foto op aluminium is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie, heldere foto. Ik vind dat de foto op dat krukje best ook nog mooi staat, eigenlijk. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja het kan prima! Toch heeft de foto een plekje aan onze muur gekregen ^^

   Verwijderen
 4. Wat ontzettend leuk! Ik hou ervan als er persoonlijke dingen terug komen in het interieur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto en hij staat prachtig op aluminium, zeker tegen de witte muur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Romy! De foto komt zo inderdaad goed uit. De kleuren zijn dan echt te zien op een witte achtergrond ook.

   Verwijderen