Vandaag staat er weer een persoonlijk artikel online, namelijk de Instagram Diary! Een terug kerend rubriek op mijn blog, met persoonlijke foto’s van mijn eigen blog Instagram account @GlamviewNLIk mocht o.a. een dagje ontspannen in het prachtige Thermen Bussloo, genieten van een prachtig weekend schier, en ons huwelijksreis gaat naar het prachtige..

Onze lieve hond <3 | Nog steeds ben ik zo blij met mijn kerst look. Ik vind de krullen in mijn haar altijd ontzettend mooi. | Thermen Bussloo nodigde mij uit, om samen met een persoon een dagje te ontspannen in het sauna, beauty en wellness resort. Samen met mijn vriend heb ik heerlijk genoten van alle faciliteiten. | Samen met mijn vriend, en vrienden genoot ik van een heerlijk weekend weg naar het eiland Schiermonnikoog. De eerste keer dat ik hier ben geweest, toch blijft een waddeneiland prachtig om te bezoeken. Een leuk weekend heb ik zeker gehad. | Een mooi uitzicht tijdens het wandelen met de hond. De winterse maanden geven een mooi beeld. | Prachtige rozen! Deze kreeg ik cadeau tijdens de verjaardag van mijn vriend. 

Een sport selfie! | Mijn werk plek met een mooi uitzicht op een bos gekleurde rozen! | Samen met mijn lieve schatten wezen wandelen in het natuur gebied. Ze zijn ontzettend speciaal voor mij <3 | Voor valentijn kreeg ik deze prachtige boeket met bloemen! | Ons huwelijks reis gaat naar het prachtige Venetië! Wij hebben er ontzettend veel zin in, en hopen het snel te kunnen boeken. | Een havermout ontbijt, met sojamelk, banaan, havermout, cacao nips, en lijnzaad.
Liefs Gea

4 Reacties

  1. Oh Venetië wat mooi zeg! En klinkt als een heerlijke dagen allemaal, en zo lekker vrolijk met al die mooie bloemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *