23 juni 2017

Mijn eigen naam ketting van Names4ever

Mijn eigen naam ketting van Names4ever

Zo lang ik mij kan bedenken heb ik dit sierraad al op mijn wishlist staan. Een persoonlijke naam ketting met mijn eigen naam geschreven in sierlijke letters. Uiteindelijk heb ik een leuke webshop gevonden waar je een naamketting als deze kan laten maken, namelijk bij Names4ever.

Names4Ever

De webshop bied een ruim assortiment met o.a. keuze voor het samen stellen van verschillende persoonlijke sieraden. Van kettingen, ringen, bedels tot armbanden gegraveerd met een naam, letter of sterrenbeeld. Al eerder kreeg ik een naam ketting van mijn moeder in een vorm van een hartje. Op dit hartje is mijn naam gegraveerd. Een naam ketting met een naam in de vorm van letters is daarom heel anders. Een mooie afwisseling vind ik zelf. 

Een roze doosje met strik

De ketting werd bezorgd in een prachtig roze doosje met een strik boven op. Een cadeau om uit te mogen pakken! Naast dat het er prachtig uit ziet, is het doosje zeker handig om de ketting in te bewaren. Mijn eerste indruk bij het openen van het sieraden doosje was meteen 'wauw!'. Het is een prachtige ketting geworden! Ik heb een korte naam, door de drie letters valt de ketting als nog mooi om de hals.

Mijn eigen naam ketting van Names4ever

Naamketting

Alle naam kettingen kunnen worden gekozen in verschillende modellen. Ik koos voor het model Lisette, met een hand geschreven uiterlijk en een sierlijke hoofdletter. De ketting is gemaakt van het eerste gehalte zilver, heeft een hand geschreven uiterlijk met een sierlijke hoofdletter aan het begin. De hanger komt met een zilveren ketting Jasseron 42 cm. 

Mijn eigen naam ketting van Names4ever

Service

De verzending was goed! Binnen drie dagen had ik mijn bestelling in huis. Naast de snelle service, zijn de verzendkosten gratis. De ketting ziet er prachtig uit, een mooi en trendy resultaat! Leuk om cadeau te doen. Daarnaast variëren de prijzen per model.

Wat vinden jullie van persoonlijke sieraden?

Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.

4 opmerkingen