Elke dag weer ontzettend blij, terug dekend aan de prachtige en vooral speciale dag die we samen mochten delen. Een moment die wij hebben vast gelegd samen met onze fotograaf. Het resultaat is  prachtig geworden! Mijn man en ik hebben daarom een foto uitgekozen die wij aan de muur wilden hangen ter herinning aan ons trouwdag. Via de website FotoFabriek bestelde ik met trots deze prachtige foto op plexiglas.

Het zoeken naar de juiste foto ging redelijk snel. Het leek mij mooi om een foto met veel kleur te kiezen, daarnaast passend bij het interieur in onze woonkamer. De bloemen op de foto zijn paars,  dit komt terug in het vloerkleed die voor onze bank ligt. De bloemen zelf gaven de foto al een prachtig effect, maar heel bijzonder is het bokeh effect die is gecreëerd in de foto. Met een bloem blad kan er een unieke foto uit voort komen. Ik koos er voor om deze dag mijn bril niet te dragen, was iemand dit al op gevallen naast andere foto’s? De juiste beslissing was het voor mij.
Een foto op plexiglas kan op verschillende formaten worden gedrukt. Het kleinste formaat is 20×30 en is al verkrijgbaar vanaf € 27,99 in een liggend of staande positie. Wij kozen er voor om onze trouwfoto te laten drukken op het grootste formaat 90×60 liggend en kost €119,99.
– Licht van gewicht
– Hoge kleurechtheid
– Inclusief ophangsysteem
Wat is een foto op plexiglas?
Een foto op plexiglas, ook wel acrylglas, wordt vaak gezien als glas, maar eigenlijk is het een transparante thermoplastische kunstoog plaat. Het is dus niet echt van glas gemaakt maar je krijgt wel hetzelfde diepte-effect als glas. Het voordeel van een foto op plexiglas is dat dit veel lichter en sterker is. Hier voor kun je zonder zorgen een plexiglas plaat ophangen want hij breekt niet in duizend stukken wanneer de foto valt. – Aldus Fotofabriek.
De foto op plexiglas wordt geleverd met een ophangsysteem, een systeem die makkelijk te bevestigen is aan de muur. Het plexiglas heeft aan alle vier zijkanten een gat. Dit gat dient voor het ophangen van het plexiglas. De grijze schroeven die er bij worden geleverd kunnen hier aan worden bevestigd. Bij het ophangen is boren nodig, houdt hier rekening mee met het aanschaffen van een foto op plexiglas.

 

De service van FotoFabriek ben ik goed over te spreken. Via de website wordt duidelijk uitgelegd waar je op moet letten tijdens het maken van de bestelling. Houd goed in de gaten of de foto duidelijk genoeg is om in proces te laten gaan. Dit wordt aangegeven tijdens het creëren van jouw wand decoratie.
De bestelling werd snel geleverd door Fotofabriek. De foto op plexiglas werd bij levering aanboden in een grote kartonnen doos. Het plexiglas zelf was goed beschermd door bubbelplastic en het glas had een bescherm folie om krassen te voorkomen.
Wat vind ik van het resultaat?
Het resultaat van de foto op plexiglas vind ik prachtig! Een goede kwaliteit en de kleuren komen prachtig uit. De foto is duidelijk gedrukt en heeft geen pixel effect. Het resultaat waar wij ontzettend blij mee zijn. De foto op plexiglas heeft een plek aan de muur gekregen boven onze bank. Wij hebben veel complimenten gekregen van de wanddecoratie.

 

Hoe denken jullie terug aan een mooie herinning?

 

Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.

8 Reacties

  1. Heel erg mooie foto! Tof effect met dat blaadje, ook.
    Wij hebben een herinnering aan onze reis naar Amerika op hout mogen laten drukken. 🙂

    1. Bedankt! Ja het is inderdaad een leuk effect geworden, we zijn er ontzettend blij mee. Een foto op hout lijkt mij ook heel mooi. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *