16 augustus 2017

Outfit | Een zomerse dag in Kroatië

Outfit | Een zomerse dag in Kroatië

Deze zomer heb ik genoten van een prachtige vakantie in Kroatië. Samen met mijn man heb ik gekampeerd op een grote camping in de plaats Umag, in de regio Istrië. Deze regio ligt boven in Kroatië en ligt dicht tegen de grens van Slovenië. Een land aan de kust met prachtige steen stranden. Op de camping zelf hebben wij dan ook veel tijd door gebracht, o.a. bij het strand, maar ook genoten van de mooie natuur. Een mooie plek was het veld met de olijfbomen die op de foto staan bij dit artikel. Een moment waar ik graag gebruik maakte van het mooie uitzicht om mijn outfit vast te leggen op de foto. De Bordeaux rode jurk kocht ik bij de Primark, een kleding stuk die mijn favoriet was op vakantie. 


Outfit | Een zomerse dag in Kroatië

Outfit | Een zomerse dag in Kroatië

Outfit | Een zomerse dag in Kroatië

Outfit

Bordeaux rode jurk - Primark
Bril - Calvin Klein Jeans
Bruine lederen tas - Primark
Roze slippers - Primark
Ketting - Cadeau gehad

Hebben jullie het land Kroatië al eens bezocht?


11 opmerkingen

 1. Wat een leuke jurk draag je! Ik ben wel eens in Kroatië geweest ja en vond het een prachtig land!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Natascha! Ja het is inderdaad een prachtig land! Vooral de kust plaatsen.

   Verwijderen
 2. De jurk staat je super goed! Liefde voor die kleur. Ik wil ook zo graag eens naar Kroatië!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Nienke! Als je eens de kans krijgt moet je dat zeker doen. Ik vond vooral de steden, en de natuur zo prachtig :)

   Verwijderen
 3. Super vrouwelijke jurk met een bijzonder mooie kleur, staat je ook goed! Ik ben zelf nog nooit in Kroatië geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Kroatië is ontzettend mooi, zeker eens heen gaan als je de kans krijgt :)

   Verwijderen
 4. Mooie omgeving om foto's te maken! De jurk vind ik mooi, de kleur staat je erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie outfit meid..
  Vind het kleur van je kleedje super mooi..!

  BeantwoordenVerwijderen