14 oktober 2017

Hoera! Glamview bestaat 5 jaar!


Een leuk moment om stil te staan bij het feit dat mijn blog dit jaar alweer 5 jaar bestaat! Precies vijf jaar geleden ben ik achter mijn laptop gaan zitten en kreeg ik het idee om mijn eigen blog te starten. Met een brede glimlach terug kijkende naar het begin, niet wetende dat ik na zoveel jaar nog steeds met plezier zou bloggen. Oeps, stiekem kan ik zeggen dat het de 10e van oktober het al zover was! 

Door de jaren heen ben ik ontzettend gegroeid met mijn blog. Ik heb veel geleerd door het vooral zelf te ondervinden, tips en tricks op te zoeken op het internet en zelf uit proberen. Daarnaast leer je ook ontzettend veel van mede bloggers om je heen. Het mooie aan bloggen is om zelf creatief te mogen zijn, een inspiratie zijn voor jouw bezoekers. 

Vriendschappen die ontstaan tijdens het bloggen, meiden ontmoeten die de zelfde passie met zich mee dragen. Leuke samenwerkingen mogen aan gaan met bedrijven en merken voor mijn blog. Naast het bloggen mijn eigen Youtube kanaal beginnen met het delen van vlogs en andere video's. 

Ik ben dankbaar voor alles wat ik tot nu toe al heb mee mogen maken als blogger. Daarnaast schrijf ik met veel liefde nog veel artikelen voor Glamview. 

Welke onderwerpen en artikelen spreken jouw vooral aan op Glamview? Is het daarnaast ook leuk om weer te beginnen met het maken van video's en vlogs? Laat het mij weten in een reactie!

24 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd met je jubileum! Wat een lange tijd al, 5 jaar! Zo mooi om te horen dat je er na al die jaren nog zoveel plezier aan beleeft :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Romy. Soms heb ik ook mijn momenten gehad dat ik er door heen zat, maar het is zo fijn om te schrijven. Echt een hobby van mij geworden

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd topper! 5 jaar is zo lang, echt super goed van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wowie wat gaat dat snel! Vijf jaar is echt al een hele tijd. Op naar de volgende 5 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie mijlpaal. Precies de helft van die van mij.
  gefeliciteerd, dat er nog maar veel leuke artikelen online mogen komen :-)

  BeantwoordenVerwijderen