29 december 2017

Zo zagen mijn kerstdagen eruit

Zo zagen mijn kerstdagen eruit

Mijn kerstdagen waren ontzettend gezellig en vooral vol gepland. Inmiddels is het alweer een paar dagen geleden. Ik blik dan ook graag terug op mijn kerstdagen door middel van een dagboek met foto's. Zijn jullie ook zo benieuwd naar mijn kerst?


Zo zagen mijn kerstdagen eruit

De dag van kerstavond

Kerst staat bij ons elk jaar weer goed vol gepland. Op 24 December heb ik eerst gewerkt in het hotel, aangezien het niet heel druk was kon ik meteen door naar mijn ouders. Mijn vader is jarig op 24 December dus konden we genieten van volop feest. Mijn man had een kerstborrel, daarom koos ik er om langer bij mijn ouders te blijven en daar te blijven slapen. Met een tafel vol heerlijke hapjes, kerst muziek en volop familie heb ik de kerstavond goed doorstaan. 


Zo zagen mijn kerstdagen eruit

Zo zagen mijn kerstdagen eruit

Eerste kerstdag


Op eerste kerstdag ging mijn wekker dan ook vroeg. Aangezien de familie van mijn moeder haar kant vroeg langs kwam voor een gezamenlijke diner, moest ik natuurlijk vroeg de keuken in om wat gerechten klaar te maken. 

Ik maakte een verse zelfgemaakte tomatensoep en voor in de avond een suikervrije chocolade taart gemaakt van o.a. dadels en amandelmeel. Mijn man kwam later op de morgen en daarna hebben we heerlijk gegeten met z'n allen. We begonnen met soep, kerstbrood en andere hapjes , als diner chinees.

De taart heb ik in de avond mee genomen naar mijn schoonmoeder en schoonzus. De taart was ontzettend lekker, maar ben helaas vergeten een foto te maken van het resultaat. 


Mijn outfit voor eerste kerstdag


Mijn outfit voor eerste kerstdag was een glitter jurk van de Primark. De jurk heeft een laag uitgesneden rug wat ik prachtig vond voor kerst. Daarnaast droeg ik een panty met een driehoekjes erin verwerkt, zwarte pumps en om het geheel af te maken een rode lipstick van de Hema.


Zo zagen mijn kerstdagen eruit

Tweede kerstdag


Deze dag zou eerst anders ingevuld worden, maar helaas ging dit niet door. Aangezien mijn man eerst moest werken heb ik heerlijk uitgeslapen. Na mijn man zijn werk zijn wij doorgegaan naar de opa en oma van hem. Als avond eten hebben wij genoten van de restjes van eerste kerstdag. Er was ontzettend veel chinees over en hebben dit opgewarmd. Als traditie moesten wij natuurlijk 's avonds kijken naar de tweede deel van Home Alone. 


Het was Bibi haar eerste kerst! Hoewel wij dit jaar niet deden aan kerst cadeau's, hebben wij Bibi wel verwent met een cadeautje. Ze kreeg een pakket met allemaal lekkere snoepjes en een speeltje. Ze moest meteen ruiken en was heel nieuwsgierig. 

Mijn outfit voor tweede kerstdag


Aangezien ik tweede kerstdag veel tijd over had, heb ik mijn haar gekruld met de krultang. Ontzettend blij was ik met het resultaat, aangezien er veel volume komt in mijn haar. Mijn make-up ging basic, maar koos wel voor een eyeliner en een donker roze lipstick en mijn nagels lakte ik in een grijze kleur met glitters. 

Als outfit koos ik voor een zwarte classy look. Een tijdje terug ontving ik een mooie zwarte top van SmitMode, deze combineerde ik deze dag met een lange zwarte kokerrok, een zwarte panty en pumps.

Zo zagen mijn kerstdagen eruit

Zo zagen mijn kerstdagen eruit

De kerstdagen waren goed vol gepland, maar dat maakt het altijd wel gezellig vindt ik. Ik kijk nu al uit naar oud en nieuw. Wij gaan samen heerlijk gourmetten en het jaar gezellig uitzitten met een drankje.

Hoe hebben jullie de kerstdagen gevierd?

19 opmerkingen

 1. Oh dit ziet er erg gezellig uit! Leuk!
  Een fijn 2018 gewenst alvast

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige kerstdagen heb je gehad Gea! Alvast een mooie jaarwisseling gewenst! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was zeker een leuke kerst! Jij ook nog een fijn nieuw jaar toegewenst :)

   Verwijderen
 3. Dat klinkt als twee fijne feestdagen! Ik heb tweede kerstdag eigenlijk ook vrij weinig uitgevoerd. Lekker gourmette thuis in de onesie, Perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt ook heerlijk! Dat hebben wij gedaan rond oud en nieuw haha :)

   Verwijderen
 4. Heerlijk gezellig! Bij ons was het ook een en al gezelligheid en veel familiebezoekjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat verrassingspakketje voor jullie hond. Ik heb voor onze twee katten ook een kado gekregen van mijn ouders. Supergrappig. Ze hebben er veel mee gespeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd leuk he :) Onze hond vond vooral het speelt eerst eng, maar nu is het haar favoriet.

   Verwijderen
 6. Home Alone hoort er inderdaad bij! Wij hadden het dit jaar té druk om de film te zien. Allemaal familiebezoekjes, eten en nog eens eten, haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd drukte he rond de kerstdagen! Home alone is inderdaad een must haha.

   Verwijderen
 7. Je had zo te zien hele drukke dagen. Wij vieren 24 december ‘s avond altijd met de hele familie. Kerstdag zelf is dan weer heel kalm

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat Bibi zo verwent is! Ik was jarig op 1e Kerstdag, dus dubbel feest. Maar ik heb ook ontzettend genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad een dubbel feest! Mooi dat je heb genoten :) Bibi was inderdaad ook ontzettend blij met haar cadeau.

   Verwijderen
 9. leuk dat je een glitterjurk aan had, ik had er ook 1! die kun je zien in mijn laatste artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik houdt van glitter, vooral voor de feestdagen vindt ik dit leuk om te dragen haha. Ik heb de jurk van jouw inderdaad ook gezien. Prachtig :)

   Verwijderen