5 maart 2018

Fotoboek van een weekend London

Fotoboek van een weekend London

Vorig jaar rond kerst hadden wij een weekendje Londen geboekt. Voor mij was het de eerste keer dat ik deze stad zou bezoeken, en was ontzettend benieuwd hoe deze stad zou zijn. Het is een prachtig weekend om aan terug te denken, mede door de fijne kerst sfeer. Natuurlijk namen wij onze spiegelreflex mee op deze citytrip, met prachtige foto's als resultaat. Van de webshop Hetfotoalbum mocht ik een fotoboek samenstellen. Met veel plezier ging ik aan de slag met mijn softcover fotoboek op de website.


Fotoboek van een weekend London

Maak je eigen fotoboek

Via de website is het makkelijk om een fotoboek te maken. Het is niet nodig om een software te downloaden om een fotoboek samen te stellen, uit mijn ervaring weet ik dat dit bij andere website's vaak wel nodig is. Ik koos er voor om een fotoalbum te maken met softcover in de maat M (Liggend).

Het progamma geeft de mogelijkheid om een cover te maken met voor en achterkant, en 24 pagina's die jij na keuze kan invullen. Naast deze pagina's kan er gekozen worden om eventueel meer  pagina's toe te voegen voor een grotere fotoboek. In het progamma staat aangegeven of de foto's scherp en duidelijk zijn, en of de foto's wel goed zijn geplaatst binnen de hulplijnen. Anders kan het zijn dat de foto's half op de pagina verschijnen, dat zou natuurlijk zonde zijn. 

Fotoboek van een weekend London

Bij het toevoegen van de foto's is het ook mogelijk om teksten toe toevoegen aan de pagina's of foto's, kaders, of achtergronden om het fotoalbum mooi aan te kleden. Aan het einde van de bestelling is het mogelijk om een glans toe te brengen aan het papier van de fotoalbum. Dit kost extra, maar maakt het fotoalbum extra mooi.

Mijn ervaring & mening

Het fotoalbum heb ik binnen drie dagen ontvangen in de brievenbus. Mijn bestelling was goed ingepakt met een kartonnen doosje. Het fotoalbum heeft een klein compact formaat, en heeft stevig fotopapier en kaft. De foto's zijn duidelijk en scherp gedrukt. We hebben de foto's met een spiegelreflex gemaakt en sommige met onze iPhone. De foto's zitten netjes op de pagina, wat door de hulplijn goed is gelukt. Ik koos voor een glans op de pagina's wat een prachtig resultaat geeft aan de foto's. Daarnaast is de fotoalbum echt voor een prima prijs samengesteld. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en de goede service van Hetfotoalbum. 

Maak jij wel eens een fotoboek online?


Dit product mocht ik ter review ontvangen van een bedrijf.

11 opmerkingen

 1. Fotoboeken zijn zo fijn! Ik zie het gisteren nog, er worden massaal zó veel foto's gemaakt waar niemand ooit nog naar omkijkt. Een fotoboek is tenminste echt een blijvende herinnering. Ons laatste fotoboek dat we online maakten, was er eentje van onze reis naar Amerika. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jazeker! Ik maak ze altijd via de Spar. Altijd fijn om te bladeren in een fotoboek en herinneringen op de halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind fotoboeken ook leuk om terug te kijken. Ik maak ze helaas te weinig.ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ecjt geen enkel fotoboeken. Alles staat online. Londen is mooi he!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's! Ik wil zo graag eens naar Londen gaan.
  Een fotoboek heb ik eigenlijk niet meer gemaakt sinds 2-3 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah zo leuk! Ik ben ook zeker van plan een mooi boek samen te stellen van mijn roadtrip amerika als ik terug ben!

  BeantwoordenVerwijderen