Het is tijd voor een persoonlijk artikel! Namelijk het terug kerend rubriek ‘ Instagram Diary ‘. In dit artikel deel ik mijn meest leukste momenten en herinneringen die ik via mijn Instagram account @GlamviewNL deel. Dit keer leuke foto’s van een weekendje texel, laat ik jullie mijn nieuwe bril zien en foto’s op het gebied van fit zijn!Mijn man is op vakantie geweest en nam een verassing voor mij mee. Ik kreeg een zalm roze basic shirt van Tommy Hilfiger van hem cadeau. → Altijd nog mijn favoriete ontbijt! Havermout pap met blauwe bessen, zaden en lijnzaad.  Ik voelde mij niet fit, toch wou ik graag sporten. Ik ging voor een thuis work-out.  Heerlijk relax op de bank series kijken met Bibi  Blij met mijn nieuwe bril van het merk Tommy Hilfiger  Ik bakte deze heerlijke bananenbrood met kokos en cashewnoten.

Samen met mijn man, schoonmoeder en schoonzus gingen wij een weekend naar Texel. Ondanks de harde wind die dat weekend aanwezig was, toch nog een leuke tijd gehad. Tijd voor een selfie met de vuurtoren op de achtergrond.  Een prachtig uitzicht over de duinen, met op de achtergrond de vuurtoren van Texel. → Samen met mijn lieve man Het waaide zo hard dat je nauwelijks over het strand kon lopen, toch even gek doen.  Deze foto maakte mijn schoonzus van mij.  Heerlijk uitwaaien op De Koog

17 Reacties

  1. Mooie bril heb je uitgezocht en een weekendje Texel staat ook nog op mij wishlist nu mijn man nog zien over te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *