16 april 2018

Een van de mooiste dagen op canvas


Wanneer is de mooiste dag van jouw leven? Er zijn veel mooie momenten in het leven die al tot het verleden kunnen behoren of juist nog in te toekomst liggen. Voor ons is zeker dat de mooiste dag tot nu toe onze trouwdag is. Over een paar maanden zijn weer alweer een jaar samen getrouwd. Een moment waar wij graag bij stil staan. De dag ging zo snel voorbij, maar wij hebben ontzettend genoten. Om aan deze prachtige dag terug te denken liet ik een canvas maken bij Albelli.


Als ik aan deze dag terug denk, dan was de dag ook ontzettend spannend. Niet alleen of alles wel goed geregeld was, ook of het weer mee zat. Gelukkig hadden wij alleen in de morgen wat regen en werd het tijdens de fotoshoot heerlijk weer met het zonnetje erbij. Deze foto is gemaakt door onze fotograaf in het natuur gebied 'De fryske Gea' in Friesland. Er staat een enorm landhuis met een prachtige grote tuin met vijver.

Albelli heeft een ruim aanbod om jouw favoriete foto's op een leuke manier vorm te laten geven. Denk aan fotoboeken, wanddecoratie, fotokalender, fotokaarten en zelf foto's gedrukt op mokken. Fotoboeken maken bij Albelli is altijd handig, aangezien iedereen veel foto's maakt tegenwoordig. Deze kunnen mooi verwerkt worden in een fotoboek zodat alles mooi is gebundeld.Deze foto is gefotografeerd door onze fotograaf met een spiegelreflex camera. De foto is van zich zelf duidelijk en scherp, maar dit is zeker terug te zien op de canvas die ik mocht laten maken. Naast dat de foto mooi naar voren komt, zijn de kleuren ook prachtig gedrukt. Ik liet een foto afdrukken op canvas in het formaat liggend 70x50. Een prachtig groot formaat! 


Aan de achterkant van het canvas zit een doorzichtig zakje met daarin houten hoek stukken. Deze hoek steunen dienen voor het verstevigen van de canvas. Zo blijft de canvas altijd strak en netjes. Het oranje ophang stuk is aan het midden bevestigd. Hierbij is het makkelijk om het canvas op te hangen op de leukste plek in huis.


Ik ben enorm verrast met dit prachtige resultaat. De foto op canvas is mooi gedrukt, duidelijk, scherp en de kleuren komen prachtig naar voren. Ook het formaat an 70x50 is mooi groot, perfect voor aan de wand in onze gang. Al eerder heb ik wanddecoratie laten maken op verschillende website's, Albelli is daarin echt een aanrader! 

Wat is jouw mooiste dag om aan terug te denken?

Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.

15 opmerkingen

 1. Wat is hij mooi geworden. De tijd vliegt ook echt voorbij he.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja de tijd gaat echt snel. Ik zag meestal al, voor je het weet is het kerst Haha

   Verwijderen
 2. de mooiste dag van mijn leven ?? ach ik ben pas 62 , ik hoop toch niet dat ik die al gehad heb??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik mag er van uit gaan dat trouwen anders heel speciaal is, en daarom wel de mooiste dag mag worden genoemd?

   Verwijderen
 3. Super om je trouwfoto op canvas te hebben dat is ee foto die je hele leven waardevol is. Het resultaat is mooi geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie foto! Voor mij is ook onze huwelijksdag de mooiste dag. Heb eens doorgeklikt naar de links, ziet er interessant uit om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vindt ik nou ook :) Fijn om te horen dat je het interessant vindt. Misschien mag het voor de toekomst handig zijn.

   Verwijderen
 5. Wat mooie trouwfoto's en dat nog op Canvas lijkt me heerlijk en dat is duidelijk te zien op de foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie foto! Prachtig om die te vereeuwigen op een mooi canvas!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi om zo'n foto's op een canvas te hebben en in je huis te kunnen hangen :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super fijne fotos van jullie zeg!! Ik kijk ernaar uit ooit met mijn vriend zo’n dag te beleven

  BeantwoordenVerwijderen