4 april 2018

First things first TAG

first things first tag

Ik kwam een super leuke tag tegen, de 'Firtst Tings First tag'. Alles begint met een eerste keer in het leven. Don't worry, deze tag gaat over wat jij als eerst doet als je wakker wordt of wat is het eerste liedje waar jij aan denkt?


Het eerste ding dat je doet als je 's ochtends wakker wordt

Kijken hoe laat het is op mijn mobiel, daarna bekijk ik mijn social media kanalen. 

Het eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat

De juiste sportkleding zoeken, een goed stevig ontbijt eten om er tegen aan te kunnen. 

Het eerste ding dat je doet als je thuis komt van je werk

Mijn hondje groeten, daarna mijn jas en schoenen uit doen. 

Mijn eerste auto

Een blauwe citroën saxo. 

Eerste ongeluk of verkeersovertreding

Een verkeersovertreding heb ik tot nu toe nog nooit gehad. Mijn aller eerste ongeluk was met mijn scooter toen ik 16 jaar oud was. Er kwamen drie fietsers tegemoet in het donker, twee zonder licht en een persoon met een fel licht. In het donker niet goed te zien en verblind door het vele licht door de weerkaatsing in het vizier van de helm. Een persoon knalde keihard tegen mij aan, ze bleven blijkbaar naast elkaar fietsen waar door ik niet normaal er langs kon. Dit was echter niet mijn schuld.

Het eerste wat jij wilde worden als je later groot was

Ik wou altijd graag kapster worden. Als klein meisje keek ik altijd mee hoe mijn moeder werd geknipt in de stoel. Ik heb een snuffel stage gedaan bij een kapsalon. Ik koos uit eindelijk toch voor de zorg sector, waar ik ook jaren in heb gewerkt met plezier. 

De eerste keus qua drinken

Vaak kies ik voor een spa blauw of een groene thee. 

De eerste keuze voor een dessert. 

Ik vind een dessert zoals soja yoghurt ontzettend lekker, maar in een restaurant kies ik vaak voor een schaaltje fruit. 

Het eerste liedje dat in jou op komt

Echame la culpa van Luis Fonsi en Demi Lovato. 

Mijn eerste grote aankoop

Mijn aller eerste echte grote aankoop is zeker weten mijn aller eerste auto. Ik was er ook ontzettend trots op dat ik mijn eigen auto had gekocht in die tijd. 

Mijn eerste baantje

De aller eerste baan die ik had was op mijn 16e bij een supermarkt achter de kassa. 

De eerste keer in het vliegtuig

Mijn eerste keer vliegen vond ik ontzettend spannend en best eng. Ik kreeg voor mijn verjaardag een citytrip cadeau naar de prachtige stad Rome. Tijdens het vliegen durfde ik niet door het raampje te kijken, maar mijn man had het over het prachtige uitzicht. Eenmaal een blik naar buiten werd ik duizelig en bang aangezien het vliegtuig scheef ging. Toch plannen wij nu regelmatig een citytrip per vliegtuig, wat ik met plezier elke keer doe.

Wat zijn jouw antwoorden op deze leuke vragen? Nemen hem gerust over. 

2 opmerkingen