Wereldkaart in pastel kleuren

by - juli 07, 2018


Een gezamenlijke hobby die ik samen heb met mijn man is reizen. Al veel landen en steden heb ik mogen bezoeken in een aantal jaar tijd. Sinds ik samen ben met mijn man, ben ik verder gaan reizen dan alleen ons kikkerlandje Nederland. Van de webshop Wereldkaarten mocht ik een prachtige wereldkaart uitzoeken voor aan de wand in mijn woonkamer. Als echte reis liefhebber wist ik daar op meteen een 'Ja' te antwoorden met een brede glimlach. 

De webshop Wereldkaarten heeft een breed assortiment aan prachtige wereldkaarten, landkaarten, stadskaarten en andere leuke gadgets. Verwacht zeker geen standaard modellen, ze zijn namelijk in veel verschillende thema's te verkrijgen en te drukken op o.a. glas, canvas, posters, behang, puzzels etc. 


Ik koos er voor om een wereldkaart te laten drukken op canvas. Door de verschillende soorten thema's maakte het voor mij een moeilijke keuze. Er zijn namelijk zoveel leuke thema's, maar ik vond wel dat de wereldkaart mooi moest matchen bij de inrichting van onze woonkamer. Uiteindelijk kwamen wij tot de beslissing dat de wereldkaart in pastel kleuren de beste keuze was. 


De landen zijn in verschillende kleuren gedrukt, waar door er een mooi effect ontstaat. Door de mooie lichte kleuren van de canvas past het goed bij het witte interieur in ons huis. De wereld kaart bevat de kleuren licht blauw, roze oranje, groen en paars. Niet alleen de namen van de steden of landen staan er op, ook de namen en hoogtes van verschillende bergen etc.


De wereldkaart op canvas is ontzettend mooi gedrukt. De kleuren komen prachtig naar voren, de landen en steden zijn duidelijk te zien. De lettertype van de namen is ook prima leesbaar. Het formaat van de canvas is 100 x 150 cm, prijs €189,95. 

Naast de webshop Wereldkaarten, is het zuster bedrijf Canvascompany ook een bezoek waard! Heb jij nog een prachtige vakantie foto? Een foto van je huisdier of een samen met vrienden of familie? Een foto foto op linnen, hout of aluminium is ook ontzettend mooi voor aan de muur. 

De wereldkaart heeft een mooie plek gekregen aan een grote muur tegen over onze hoekbank. Al veel complimenten hebben wij van de wereldkaart gehad van vrienden en familie. Wij zijn er ontzettend blij mee. Nu kan ik rustig kijken waar ik graag nog eens heen wil. Ons grootste wens is altijd nog om een grote reis te maken naar America!

Waar zou jij nog naar toe willen reizen of op vakantie gaan?


Dit artikel bevat producten/artikelen die ik ter samenwerking mocht ontvangen van een bedrijf/merk.

You May Also Like

10 reacties