Al 6 jaar aan het bloggen. Glamview.nl

Oké, eerlijk? Ik vindt dat het jaar echt om is gevlogen. Hoe ouder je wordt, hoe meer je gaat denken waar die tijd toch blijft. Tenminste, ik heb dat wel. Vandaag 10 Oktober 2018 bestaat mijn blog Glamview alweer 6 jaar. Op deze eerste dag een aantal jaar geleden schreef ik mijn eerste blog artikel om precies te zijn. Wel is er door de jaren ontzettend veel veranderd en ben ik zeker gegroeid met schrijven en fotografie. Schreef ik in het begin twee keer in de week en doe ik het op het moment meer als ik de kriebels heb om wat online te plaatsen. 

Het is soms lastig om meer aan je hobby te doen, dan je graag zou willen. Ik merk dat ik de laatste tijd wat minder actief ben geweest. Zeker niet omdat ik bloggen niet meer leuk vindt, maar omdat ik even in en dip zat en soms niet wist wat ik precies wou schrijven of delen met jullie. Nee, ik zal zeker nu niet gaan zeggen dat ik ga stoppen, want ik wil juist meer uit mijn blog halen dan voorheen!
Wel met onderwerpen die mij op het moment juist zoveel bezig houden zoals persoonlijke artikelen, artikelen rond om mijn zwangerschap, heerlijke gezonde recepten en vergeet niet de leuke review’s. Als jullie eventueel een ander leuk onderwerp of idee hebben laat het mij zeker weten! Mijn blog is mijn alles, maar daarnaast werk in natuurlijk ook ontzettend veel en heb ik nog een privé leven. Ik ga zeker proberen ook dit aankomende jaar weer volop leuke artikelen te schrijven. Op naar meerdere fijne en leuke blog jaren. 

Hebben jullie op de foto al mijn baby buik gespot? Langzaam aan begint er nu een buikje te groeien met ons mooie wondertje er in. Op dit moment ben ik bijna 19 week op 2 dagen na, maar wat is het bijzonder allemaal!

Liefs gea.

9 Reacties

  1. Gefeliciteerd! En ik herken je struggles, hoor. Het is niet altijd evident om een blog te onderhouden bovenop een fulltimebaan en een sociaal leven. Ik blog ook gewoon lekker wanneer ik er zin in heb en niet omdat ik 'moet' publiceren. Zo blijft het het leukste. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *