7 oktober 2018

Momenten van geluk 2# herfst & zwangerschap


Het leek mij leuk om weer eens stil te staan bij de momenten die veel voor mij betekenen. Momenten die een fijn gevoel geven als je er aan denkt, uit het verleden of juist in de toekomst liggen. Dit keer een kleine herfst en zwangerschap editie, aangezien het herfst seizoen net is begonnen en wij een klein wondertje mogen verwachten <3

Genieten van het najaar zonnetje - recepten klaarmaken met pompoen - zwangerschap - een nieuwe kledingkast voor mij alleen - groene thee drinken - kledingkast inrichten - de baby beginnen te voelen in mijn buik - verschillende soorten stampot eten - onze hond & katten - vrienden die je begrijpen - beginnen met klussen in huis - een groeiende zwangerschaps buik - warme en cossy truien - geurkaarsen branden in de avond - vakantie's in het vooruitzicht - warme herfst kleuren - sinterklaas schuimpjes eten - mijn lieve man - het hartje mogen horen van de baby - een minicruise naar New Castle - gekleurde bladeren aan de bomen - benieuwd zijn naar de 20 weken echo & geslachtsbepaling - een kleine gender reveal party organiseren, voor naaste familie - winkelen voor mezelf en de baby - een warm bad - donkere lipstick kleuren dragen - artikelen schrijven voor op mijn blog - meubelen bestellen voor de babykamer - mijn blog bestaat alweer bijna 6 jaar!

Foto is afkomstig van Pixabay

2 opmerkingen

  1. Kledingkast inrichten is altijd zo fijn, en wat heerlijk dat je de baby voelt bewegen! Moet vast een prachtig gevoel zijn. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vooral als het een nieuwe kledingkast is waar je bij los kan gaan met inrichten Haha. En ja zeker een speciaal gevoel, ook wel apart :)

      Verwijderen