18 januari 2019

De best gelezen artikelen van 2018


Een nieuwjaar is van start gegaan, dat betekend nieuwe kansen en doelen op de planning! Inmiddels is de maand Januari 2019 alweer door midden, maar ondanks dat sta ik graag even stil bij het afgelopen blog jaar van 2018! Een jaar waar ik weer veel heb geleerd, leuke samenwerkingen mocht hebben met bedrijven en merken, daarnaast een jaar die ons leven helemaal heeft veranderd. Graag deel ik jullie mijn best gelezen artikelen van 2018!
Een van de best gelezen artikelen is het recept van deze heerlijke vanille yoghurt taart met blauwe bessen. Ik maakte deze taart voor de verjaardag van mijn man, aangezien ik meer op mijn voeding moest letten kwam dit recept tot stand. Nieuwsgierig wat het bezoek er van zou vinden, kreeg ik allemaal complimenten van de smaak. De smaak is heerlijk fris door de yoghurt en blauwe bessen met een krokante bodem als bite. 


In samenwerking met Hunkemoller kwam het artikel ' Mijn goede voornemens voor 2018 ' tot stand. Een persoonlijk artikel met een aantal doelen die ik graag wou verbeteren in het nieuwe jaar. De meeste punten zijn dan ook zeker voldaan. Daarnaast mocht ik een prachtige sport outfit ontvangen van de Doutzen Kroes x Hunkemoller lijn. 


Van de webshop HemdVoorHem mocht mijn man een prachtige polo ontvangen. De polo is van het merk Lacoste en heeft een donker blauwe kleur, met witte details op de kraag. De krokodil die Lacoste als logo heeft staat  op de linker borst gedrukt. Mijn man is er nog steeds ontzettend blij mee!


Al 6 jaar aan het bloggen
Ik kan het soms nog steeds niet bevatten, maar toch is het echt waar! Mijn blog bestond op 10 Oktober 2018 alweer 6 jaar! De tijd gaat ontzettend snel als je het naar je zin hebt, laat staan om bezig te zijn met een van je grote passies. Nog steeds kriebelt het om door te blijven gaan met schrijven van de leukste artikelen, deze meid zal zeker niet stoppen.


De trend van het moment, het bakken van een bananenbrood. Daar was ik zelf dan ook ontzettend benieuwd naar toen ik dit recept ging proberen! Mijn eerste poging tot het bakken van een gezonde bananenbrood met kokos als topping en cashewnoten. Naast de crunchy topping voegde ik in het beslag nog pure chocolade brokken toe. Heerlijk!


Nieuwe badkamer accessoires | van Badkamerstore
In het begin van 2018 zijn wij begonnen aan een nieuwe project in ons huis, een totaal nieuwe badkamer! Het was nodig aangezien wij er achter kwamen dat de vorige bewoners .o.a. de leidingen onder de vloer niet goed hadden aangelegd, met als gevolg een verstopping die niet op te lossen was.  Er ontbraken alleen nog een aantal accessoires.. Van de webshop Badkamerstore mocht ik een aantal accessoires uitzoeken, met als resultaat een prachtige badkamer!


20 weken echo + Gender Reveal party
In 2018 werd ik zwanger van ons eerste kindje! Wij zijn ontzettend blij en kijken er naar uit om jouw binnenkort in onze armen te hebben. Op 17 Oktober hadden wij een spannend moment, namelijk de 20 weken echo met geslachtsbepaling van onze kleine wonder! Daarna hebben wij s'avonds een Gender reveal party gehouden met naaste familie. In dit artikel is alles te lezen rondom deze prachtige dag!


' Struggles ' tijdens de zwangerschap
De zwangerschap is het mooiste wat mij is overkomen! Bijzonder dat er iets in je buik groeit en samen met je man op een roze wolk leeft. Maar naast de leuke momenten zullen er ook zwangerschaps kwaaltjes ontstaan, of momenten die je lastig gaat vinden. Ik kreeg ontzettend veel complimenten over dit artikel, veel zwangere vrouwen of vrouwen met kinderen herkenden de punten ook!

Dit waren een aantal van mijn best gelezen artikelen van het jaar 2018! Bijzonder om stil te staan bij de aantal views van de artikelen en hoeveel ik geschreven heb. Natuurijk heb ik niet alles in dit artikel kunnen plaatsen, anders wordt het een mega artikel. Vergeet niet om meer artikelen terug te lezen als je benieuwd bent wat er allemaal online is gekomen. Het kriebelt mij nu al om nieuwe artikelen te schrijven en een top blog jaar te maken van 2019! Liefs Gea.

1 opmerking