7 juni 2019

Een tuinposter met eigen foto

Een tuinposter met eigen foto tuinposteropmaat

Wij kunnen op het moment genieten van prachtige zonnige dagen met fijne temperaturen. Een leuk moment om jou tuin of balkon om te toveren in een nieuw jasje. Dit kan met prachtige kleurrijke planten, een nette tuin meubel en natuurlijk leuke decoratie om deze gezellige plek af te maken. Ook een muur van een tuin of balkon kan worden opgefleurd. Denk aan een leuke tuinposter met een dier, landschap of natuur. In veel winkels zijn ze te vinden, maar het allerleukste is om een persoonlijke tuinposter te laten maken! Bij TuinposterOpMaat.nl kan jij een unieke tuinposter naar smaak maken. Ik liet een mooie persoonlijke tuinposter maken van een favoriete foto die wij hebben gemaakt vorig jaar in Spanje. Namelijk een foto van de Pont Del Diable.


Een persoonlijke tuinposter in de tuin of op het balkon

In veel winkels zijn standaard tuinposters te vinden. Om jou balkon of tuin om te toveren in een unieke gezellige plek, is het juist leuk om dit zelf naar smaak te laten maken. Eens iets anders dan jou buurvrouw, vrienden of familie. Kies een foto die mooi is, veel kleuren bevat en die veel voor jou betekend. Dit maakt het persoonlijke in de tuinposter ontzettend leuk om naar te kijken, geeft het jou een leuke herinnering om aan terug te denken en het gezellige sfeertje die jij graag wilt. Een tuinposter is als ware een tuinschilderij.

TuinposterOpMaat

Op de webshop van TuinposterOpMaat.nl kun jij een foto kiezen naar keuze. Een favoriete foto van je huisdier, van je leukste vakantie of een prachtig landschap? Alles is mogelijk! Een tip is om een goede scherpe foto te kiezen, zo dat de foto mooi uit komt op de tuinposter. Het beste is om een foto te nemen van een spiegelreflex camera of een foto die gemaakt is met een goede camera functie van een mobiel. Let bij een foto op de kleinste details die te zien zijn, deze kunnen goed naar voren komen als de foto wordt afgedrukt op het doek. 

De foto is gekozen, dan is het belangrijk om de juiste formaat te kiezen. Meet van te voren de oppervlakte van de muur of balkon goed op. Zo voorkom jij dat de tuinposter straks niet gaat passen. Er zijn verschillende formaten te kiezen en in verschillende prijsklasse. Een tuinposter goedkoop of juist iets duurder? Alles is mogelijk en zelfs voor een klein budget. Het is handig om naast de juiste foto, goed te verdiepen in het ophang systeem voor het aanschaffen. De tuinposter kan met ringen, een tunnelzoom of met een compleet frame worden geleverd. Naar welk ophang systeem gaat jou voorkeur?

Een tuinposter met eigen foto tuinposteropmaat

Review van onze tuinposter

Wij hebben er voor gekozen om een foto van vorig jaar zomer te kiezen. Op de foto is vooral veel groen te zien van bomen, het bruine van het monument en het blauw van de prachtige blauwe lucht. De foto is gemaakt boven op de rotsen, waardoor de omgeving en het monument goed te zien zijn. De foto is gemaakt met onze spiegelreflex camera en is daarom mooi scherp op het doek. De kwaliteit is prachtig, de kleuren zijn duidelijk en komen mooi naar voren. Het doek van de tuinposter is dik en daarom stevig om buiten te kunnen ophangen. De tuinposter werd snel geleverd en kwam in een stevige karntonnen doos. Bij de tuinposter kunnen tyraps besteld worden om de tuinposter op te kunnen hangen. Wij hebben de tuinposter met aan de zijkant ringen opgehangen met spijkers. Het formaat van onze tuinposter is 100x150 en heeft een waarde van €79,90. 

Monument het Pont Del Diable?

Het monument Pont Del Diable staat in het dorpje Tarragona in Spanje. Wil je deze plek bezoeken? Dan is het even zoeken naar de juiste coördinaten. Wij hadden moeite om de plek te vinden omdat het vanaf de weg niet te zien is door de vele bomen die er om heen staan. Het monument komt uit de Romeinse tijd. De Pont Del Diable werd vroeger gebouwd om het water van het ene dorp naar de andere te laten  stromen. Nu te vergelijken met een water leiding van deze tijd. Als bezoeker van het monument kun je nu prachtig er over heen wandelen. De keuze om deze foto te gebruiken is de mooie omgeving en de kleur combinaties. De herinning aan deze plek is daarnaast ontzettend leuk!

Van welke foto zou jij een tuinposter laten maken?Dit artikel bevat producten of items die ik mocht ontvangen te review van een bedrijf of merk. 

Een reactie posten