glamview bestaat 7 jaar

Elk jaar sta ik stil bij het feit dat mijn blog een extra jaar heeft aangetikt. Het blijft bizar dat ik kan zeggen dat ik al een aantal jaren aan het bloggen ben. Meestal krijg ik van anderen de vraag hoe ik het vol houdt. Het antwoord hier op is doorzettingsvermogen, plezier hebben in het schrijven van artikelen en trots zijn op het geen wat jij hebt gecreëerd. Ik kan vol trots zeggen dat ik op het moment zeven jaar aan het bloggen ben op Glamview.

Op het moment blog ik meer als voorheen, dit met een reden waar ik later op terug zal komen als de tijd rijp is. Mede door de mooie vooruitgang en groei van mijn blog, maar ook omdat ik vooral graag aan het schrijven ben over onderwerpen die mij dagelijks bezig houden. Onderwerpen die ik graag met jullie deel om duidelijkheid te geven, maar vooral om te inspireren. Op naar meerdere jaren die nog komen gaan! 

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *