Kneipp Beauty Geheim douche foam

by - november 08, 2019

Kneipp Beauty Geheim douche foam

Een moment van pure luxe ervaren, dat is pas echt ontspannen. Met Kneipp Beauty Geheim is dit een heerlijke gevoel dagelijks te ervaren. Met natuurlijke oliën van marula, wonderboon en argon, hebben deze producten een ultiem verzorgende werking. Geniet van de betoverende chique geur en zijdezachte huid.  De lijn is aangevuld met twee nieuwe producten: een douche foam en een bodylotion. De douche foam met ultiem verzorgden natuurlijke oliën zorgt ervoor dat je huid zijdezacht aanvoelt tijdens en na het douchen. De bodylotion met natuurlijke oliën creëert extra hydratatie voor een intense geurbelevenis. Ik mocht de Kneipp Beauty Geheim douche foam ontvangen en uit testen. 

Kneipp Beauty Geheim douche foam

Kneipp Beauty Geheim complete verzorgingslijn

Kneipp Beauty Geheim is een complete verzorgingslijn voor alle fases van persoonlijke verzorging: douchen, baden, scrubben en je huid extra verwennen. Probeer ook eens de badolie, huidolie, sugar & oil scrub, body creme en de doucheolie. Elk product is hoog geconcentreerd met vier waardevolle huidverzorgingsolien. 

- Arganolie voor weerstand, zachtheid en glans van de huid. 
- Wonderboomolie voor een gezonde huid en stralende teint.
- Olijfolie voor een gezonde vochtbalans van de huid en tegengaan van huidveroudering. 
- Marulaolie met een therapeutische werking voor het natuurlijk herstel van de huid.

Kneipp Beauty Geheim douche foam


Kneipp Beauty Geheim douche foam

De Kneipp Beauty Geheim douche foam bied jou een moment van ontspannen. De douche foam kan dagelijks worden gebruikt en bevat natuurlijke oliën van murala, wonderboon en argon. Deze oliën zorgen voor een ultieme verzorging en zijde zachte huid. 

De Kneipp Beauty Geheim douche foam geeft een heerlijke geurbelevenis onder de douche. De flacon is makkelijk in gebruik en bevat een witte foam substantie. De flacon van het product is goud van kleur en bijpassend bij de andere Beauty Geheim producten uit de lijn. De gouden kleur is ook passend bij de natuurlijke oliën die Kneipp gebruikt.

 De voordelen

- De product bevat vier waardevolle natuurlijk oliën:  argon, marula, wonderboom en olijfolie. 
- Het is een verwenmoment voor de huid tijdens het douchen. 
- Het heeft een Luxueuze geurbeleving
- Het bevat geen paraffine, conserveringsmiddelen, siliconen en minerale oliën. 

Kneipp Beauty Geheim douche foam

Verkrijgbaarheid

De Kneipp Beauty Geheim producten zijn ontwikkeld voor de verzorging van de normale tot droge huid. De nieuwe Kneipp Beauty Geheim producten zijn vanaf september verkrijgbaar via www.Kneipp.com en vanaf oktober bij verschillende drogisten en andere webshops. De adviesprijs van de body lotion €9,49 (200ML) en de douche foam €8,49 (200ML).

Wat vind ik van de Kneipp Beauty Geheim douche foam?

Kneipp heeft mij wederom verrast met een nieuw product die ze aan de Beauty Geheim lijn hebben toegevoegd. De flacon spreekt mij op het eerste oog al aan met de gouden tinten. De gouden tinten doen mij direct denken aan de natuurlijke oliën die ze hebben gebruikt voor de lijn. 

De Kneipp Beauty Geheim douche foam is een nieuwe favoriet geworden. Ik heb een droge huid waardoor een extra voedende en hydraterende douche product uitkomst bied. Deze douche foam is gemakkelijk aan te brengen door de spuit flacon. Er komt een heerlijke foam substantie uit en smeert fijn uit over de huid.

Na het douchen merk ik dat mijn huid zijde zacht aanvoelt. Een doucheproduct die voor mijn droge huid goed werkt. De geur is echt ongelofelijk! Eerlijk, het bied een geurbelevenis tijdens het douche waarbij de natuurlijke oliën duidelijk naar voren komen. Na het douche is de geur subtiel aanwezig. Het is een nieuwe favoriet geworden! Alleen om de geur zou ik hem al aanraden. 

Liefs Gea

Dit artikel bevat producten die ik ter review mocht ontvangen. 

You May Also Like

3 reacties