4 november 2019

Mijn week in foto's # 8. Gourmetten verjaardag broer & content maken

Mijn week in foto's # 8. Gourmetten verjaardag broer & content maken

Alles wat ik gedurende een week beleef, ervaar en graag bij stil sta fotografeer ik. Wekelijks komt er een terugkerend rubriek online. Het rubriek "Mijn week in foto's". In dit artikel deel ik de leukste foto's van de afgelopen week afkomstig van mijn iPhone. Ben jij benieuwd hoe deze week er voor mij uit zag?


Mijn week in foto's # 8. Gourmetten verjaardag broer & content maken

De hele week ben ik veel bezig geweest met nieuwe content te bedenken voor mijn blog en Instagram. Er kwamen een aantal nieuwe artikelen online op mijn blog over dingen die mij blij maken en waarom op zomervakantie gaan in de herfst ontzettend leuk is! Naast het schrijven van nieuwe artikelen ben ik druk bezig geweest met het fotograferen van o.a. producten.

Mijn week in foto's # 8. Gourmetten verjaardag broer & content maken

Samen met mijn man heb ik een aantal foto's gemaakt met mijn nieuwe iPhone x. Ik ben ontzettend blij met deze prachtige herfst foto die er o.a. uit is gekomen. De portret functie is nu een favoriet van mij geworden, het maakt de meest mooie foto's vind ik. 

Mijn week in foto's # 8. Gourmetten verjaardag broer & content maken

Ik mocht een pakketje ontvangen van Kneipp met een van de nieuwste producten uit de Beauty Geheim lijn. Benieuwd naar deze douche foam? Binnenkort schrijf ik over deze douche foam een uitgebreid artikel met informatie en mijn mening. 


Een van mijn ontbijtjes van deze week zijn deze glutenvrije broodjes met pindakaas en avocado. De avocado breng ik altijd op smaak met peper en zout. 

Mijn week in foto's # 8. Gourmetten verjaardag broer & content maken

Na de vakantie wil ons zoontje graag in de zit positie zitten. Een mooi moment om de hapjes in zijn Ikea stoel te geven. Hij zit steeds rechter en de balans heeft hij al redelijk te pakken. Trotse mama. 

Mijn week in foto's # 8. Gourmetten verjaardag broer & content maken

Mijn Broer(tje) was eind September jarig, maar organiseerde een gourmet voor zijn vrienden. Mijn man, mijn zoontje en ik mochten ook aan schuiven samen met mijn ouders. Mijn moeder had speciaal bij de keurslager vlees en vis gekocht. Echt een aanrader want het was heerlijk gekruid en lekker van smaak. 

Mijn week in foto's # 8. Gourmetten verjaardag broer & content maken

Soms heb je een ingeving dat je de hele woonkamer anders wilt. Dat moment had ik afgelopen week en ben gaan schuiven met alle meubels, inc de hoekbank kreeg een andere plek. Wij zijn blij met het resultaat en hebben zelfs een idee om een andere meubel nog aan te schaffen. Wij moeten nog kijken wat voor kast leuk is om erbij te zetten, maar de woonkamer lijkt nu zoveel groter dan voorheen.

Veranderen jullie wel eens wat in huis?

Liefs Gea

14 opmerkingen

 1. Mooie foto's Gea, ik ben benieuwd hoe jullie woonkamer er uitziet na het verschuiven van de meubels. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt veranderd, veel groter lijkt het nu. Binnenkort zal jij het wel zien als je weer bij ons bent.

   Verwijderen
 2. Ik herken het zo erg dat je soms je kamer even een verbouwing wil geven. Dat voelt ook heel lekker. Gourmetten ziet er ook erg lekker uit. Van genoten, hoop ik?

  Groet Mitchel van www.mckleuver.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gourmetten was heerlijk. Eens wat anders dan alleen met kerst haha.

   Verwijderen
 3. leuke fotos!! en ja vroeger stond hier elke week de huiskamer anders haha, nu gaat dat niet meer zo makkelijk aangezien de tv aan de muur hangt en ik die niet elke week even aan de andere muur ga hangen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het leuk dat je een Blogger blog hebt! Jouw blog is een mooi voorbeeld van dat Blogger blogs ook supermooi en professioneel kunnen ogen.

  N.B. Wist je dat je cookies bar onderaan kunt zetten, en qua kleur kunt aanpassen? Op bloggenenloggen.nl vind je de uitleg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eens in de zoveel tijd wil ik ook eens alles wat verschuiven in de woonkamer, maar he, zo wordt het doorgaans steeds beter (en af en toe schuif ik eens iets terug. ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja of mijn dochter veranderen wel eens iets in huis. Zat laatst nog te kijken naar de woonkamer indeling, wie weet pak ik die binnenkort ook aan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke week en wat een lieve foto van je zoontje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne weekje heb je gehad.
  Leuke foto's zijn het.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto's allemaal! Ik kan niet wachtten tot de kerstdagen dan is het ook hier gourmetten voor 2 dagen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk zeg! Wij veranderen ook regelmatig wat. Nu staat er een nieuwe bank, eethoek én vloer op ons lijstje. Nog even doorsparen dus haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik heb afgelopen week lekker opgeruimd. dingen naar de kringlooop. weer even ruimte voor nieuwe dingen

  BeantwoordenVerwijderen