Mijn week in foto's # 9. Winkelen in Groningen & bezoek aan Ikea voor wooninspiratieAlles wat ik gedurende een week beleef, ervaar en graag bij stil sta fotografeer ik. Wekelijks komt er een terugkerend rubriek online. Het rubriek “Mijn week in foto’s“. In dit artikel deel ik de leukste foto’s van de afgelopen week afkomstig van mijn iPhone. Ben jij benieuwd hoe deze week er voor mij uit zag?

Mijn week in foto's # 9. Winkelen in Groningen & bezoek aan Ikea voor wooninspiratie
Deze week begon mijn week met het testen van nieuwe producten voor mijn blog. Voor ik begin met testen maak ik vaak foto’s van hoe het eerst was, later een na foto. In dit geval gebruik ik drie week lang twee serum producten waar jullie later meer over kunnen lezen op de blog van Claudia van Beautytag.nl. Het wordt een duo blog met vier prachtige producten. 
Mijn week in foto's # 9. Winkelen in Groningen & bezoek aan Ikea voor wooninspiratie
In de herfst periode zijn wij dol op herfst recepten, zo ook het pompoen verspakket van Albert Heijn. Hebben jullie deze al eens geprobeerd? Ik stuntel altijd met het schillen en snijden van de fles pompoen, ze zijn altijd zo hard. 
Mijn week in foto's # 9. Winkelen in Groningen & bezoek aan Ikea voor wooninspiratie

Samen met mijn man en zoon ben ik naar de binnen stad gegaan van Groningen. Wij hebben een aantal winkels bezocht, waaronder de rituals waar ik nog een cadeaukaart van had. Ik heb een product gekocht die ik wellicht nog verschijnt op mijn blog. Onze zoon heeft vooral heerlijk geslapen in de buggy.  
Mijn week in foto's # 9. Winkelen in Groningen & bezoek aan Ikea voor wooninspiratie
Een winkel die ons aandacht trok is de All About Christmas winkel in Groningen. Kerst maakt ons altijd ontzettend gelukkig, daar moesten wij natuurlijk door heen. Ze hebben echt prachtige kerst spullen en in veel kleuren. Ben je nog opzoek naar kerst items dan kun jij hier vast iets leuks vinden. 
Mijn week in foto's # 9. Winkelen in Groningen & bezoek aan Ikea voor wooninspiratie

Deze week heb ik de Kneipp Beauty Geheim douche foam uitgeprobeerd. Alleen om de geur is het al een fijne aanrader om eens te proberen. Wil je meer weten over het product dan vind je de review op mijn blog.

Mijn week in foto's # 9. Winkelen in Groningen & bezoek aan Ikea voor wooninspiratie
Achter deze foto zit een leuk verhaal. Mijn man was helemaal in trans door zijn telefoon, waarna ik mijn zoontje deze knuffel gaf. Aangezien mijn man niets wou kopen bij Ikea, had hij niets door tot wij bijna bij de kassa waren. Mijn zoontje en ik hebben ontzettend gelachen toen hij bij de kassa pas zag dat er een kerst kabouter in de buggy zat. Een les geleerd, niet in trans op je mobiel zitten als ouder haha. 

Mijn week in foto's # 9. Winkelen in Groningen & bezoek aan Ikea voor wooninspiratie
Bij Ikea hebben wij eerst rond gekeken naar leuke woon inspiratie. In mijn vorige ‘Mijn week in foto’s’ vertelde ik al dat wij onze woonkamer anders hebben ingedeeld. Wij zochten nog een leuke opberg kast waar de tv ook prima op of in kon staan. Uit eindelijk hebben wij niet bij Ikea iets gevonden maar op internet een leuke kast gevonden met bijpassende hang kasten en twee planken. 
Wel hebben wij genoten van de maand menu als avond eten. Wij vinden het altijd gezellig om er een leuke afsluiter van te maken als wij bij Ikea zijn. 

Mijn week in foto's # 9. Winkelen in Groningen & bezoek aan Ikea voor wooninspiratie
Veel mensen weten vaak niet dat er veel komt kijken bij een blog. Als content creator/blogger ben je naast foto’s maken en schrijven ook druk met brainstormen van nieuw content, het inplannen van nieuwe artikelen, facturen maken en e-mails lezen of versturen. Mijn brainstorm uur was hier begonnen. 
Liefs Gea

2 Reacties

  1. Wat een fijne week is het weer.
    Hahah inderdaad, ik denk dat het bij elke man zo is.
    De mijne zit ook steeds op zijn telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *