7 november 2019

Revlon Uniq One Lotus Flower Hair Treatment

Revlon Uniq One Lotus Flower Hair Treatment

Voor mijn haar ben ik altijd opzoek naar producten die voor mij goed werken. Mijn haar is dun, snel pluizig en kan zeker een volume gebruiken. Ik kreeg en tip om de Revlon Uniq One Hair Treatment eens te proberen voor mijn haar. Het product kan voor 10 verschillende doeleinden worden gebruikt, waardoor andere producten aanschaffen niet nodig is. Revlon is een merk die door veel kappers wordt gebruikt en maakte mij daarom nieuwsgierig om uit te proberen. Ik heb de Revlon Uniq One Lotus Flower Hair Treatment aangeschaft met een geur van lotus. Een heerlijke frisse bloemige geur, maar ze zijn in nog veel meer geuren verkrijgbaar. 

Waar is het product voor te gebruiken?

De Revlon Uniq One Lotus Flower Hair Treatment heeft 10 voordelen en ruikt overheerlijk. Het repareert droog en beschadigd haar en voorkomt pluizend haar. Het bied een stralende glans en beschermend tegen hitte. Het kan gebruikt worden tijdens het föhnen of stylen van je haar en je hoeft daarom niet een ander product hier naast aan te schaffen. 

Het maakt het haar glad en zijdezacht, bied bescherming aan gekleurd haar. Dankzij de UVA & UVB filter zorgt de treatment er voor dat je haar makkelijk door kambaar is en ontwaart het haar, waardoor klitten makkelijk zullen verdwijnen. Het haar blijft mooi in model en beschermd de haarpunten. 

Revlon Uniq One Lotus Flower Hair Treatment

Hoe te gebruiken?

Breng de Revlon Uniq One Lotus Flower Hair Treatment spray aan op handdoekdroog haar. Verdeel het goed over de lengte van je haar. Kam je haar voorzichtig door met een goede borstel. Om het in model te brengen kun je het haar föhnen of aan de lucht laten drogen. Het product is gemakkelijk te gebruiken door de spray flacon. 

Verschillende geuren

De Revlon Uniq One Hair Treatment is verkrijgbaar in verschillende geur varianten. Naast de bloemige Lotus geur, is het product verkrijgbaar in original, kokos en green thee. Deze geuren heb ik ook eens geprobeerd en zijn naast de Lotus zeker een aanrader. Vooral de groene thee spreekt mij zeer aan. Na het gebruik van het product is de geur subtiel aanwezig. 

Revlon Uniq One Lotus Flower Hair Treatment

Wat vind ik van het product?

Het product gebruik ik na het wassen van mijn haar, breng ik het product aan in handdoekdroog haar. Ik verdeel het product goed zodat het product goed in mijn haar is verdeeld. Ik droog mijn haar altijd met een föhn, als ik snel moet laat ik het drogen aan de lucht. Ik merk wel dat het voor mijn haar beter is om het droog te föhnen. Sinds de zwangerschap merk ik dat mijn haar meer verzorging nodig heeft dan voorheen en snel klit. 

Nu ik de Revlon Uniq One Lotus Flower Hair Treatment gebruik merk ik dat mijn haar goed gevoed wordt, minder klit en goed door kambaar is. Mijn haar is ook lang zo pluizig meer als voorheen, daar ben ik ontzettend blij mee. Dit stoorde mij altijd als ik in een spiegel keek.De geur van het product is niet snel verdwijnen wat ik zeker een pluspunt vind van het product. De volgende dag is mijn haar heerlijk zacht en is de geur nog steeds subtiel te ruiken. Ik ben blij dat ik dit product heb ontdekt. 

Liefs Gea

Een reactie posten