12 november 2019

Visitekaartjes Glamview

Visitekaartjes Glamview

Het werd tijd dat Glamview een nieuw visitekaartje kreeg. Een van mijn doelen die ik nog had staan en is werkelijkheid geworden. Het enige waar ik tegen aan liep was het uiterlijk van het visitekaartje. Tegenwoordig zijn er al kant en klare ontwerpen waar je uit kan kiezen, daarnaast is het mogelijk om een visitekaartje zelf te ontwerpen. Uit eindelijk heb ik het visitekaartje van top tot eind zelf ontworpen  via de website Drukwerknodig. Het ontwerp van het visitekaartje past goed bij mij door de kleur en omdat hij clean en simpel is.


Toen begon het ontwerpen

Het ontwerpen van een eigen visitekaartje is ontzettend leuk. Na een aantal uur creatief bezig te zijn geweest via het ontwerpprogramma heb ik een aantal voorbeelden weten te maken. Uit eindelijk heb ik mijn man om raad gevraagd welk ontwerp het beste bij mij als persoon past en mijn website. Samen kwamen wij tot de conclusie dat de roze kleur naar voren moest komen, mijn website heeft zalm roze tinten, maar mijn favoriete kleur hebben wij er in verwerkt.

Ik vind het vooral belangrijk om het kaartje een frisse look te geven die clean en strak is. Het is een roze visitekaartje geworden met witte letters en de social media logo's in het zwart. Ik was al snel van mening dat het kaartje dubbelzijdig moest worden in plaats van alleen een voorkant. Dit vind ik persoonlijk mooier staan.

Visitekaartjes Glamview

Het ontwerp progamma

Wil je het makkelijk en simpel houden kies dan voor een kant en klare visitekaartje. Deze hoef je alleen aan te passen met jou naam en andere gegevens. Voor het eigen ontwerpen hoef je niet alleen voor een kleur te kiezen. Het is mogelijk om het kaartje op te fleuren met mooie kleuren, patronen, symbolen en figuren. Denk aan bladeren, teksten, hartjes, rondjes, social media icons en veel meer. Naast deze mogelijkheid kun je kiezen voor het type papier, afgeronde of vierkante hoeken, de hoeveelheid kaartjes, alleen een voorkant of dubbelzijdig. Je hoeft niet een pro te zijn om op deze website een visitekaartje te maken. Het is makkelijk te volgen en duidelijk aangegeven wat je moet doen.

Een doorzichtig bewaardoosje

Na twee dagen kreeg ik het pakket thuis overhandigd door de postbode. Nieuwsgierig maakte ik het pakket open en haalde ik een doorzichtig doosje uit de verpakking. Het doorzichtig doosje is van stevig plastic met een handige deksel aan de bovenkant. Ik vind het een ideaal doosje om de visitekaartjes goed in te bewaren. Een gekreukeld visitekaartje lijkt niet professioneel, fijn dat Drukwerknodig hier goed op inspeelt.

Visitekaartjes Glamview

Het resultaat

Het is een dubbelzijdig visitekaartje geworden met normale randen. Het aantal visitekaartjes kun je zelf aangeven bij het bestellen, uiteindelijk mocht ik 100 stuks bestellen. Het is een licht roze visitekaartje geworden met een witte lettertype en zwarte social media icons. Op de voorkant heb ik gekozen voor mijn website naam Glamview en By Gea. Om het op te vrolijken koos ik er voor om boven mijn website naam een roze hartje te plaatsen. Op de achterzijde van het visitekaartje heb ik gekozen om mijn website naam boven in te plaatsen met mijn naam en functie. Aan de onderkant zijn mijn contact gegevens en social media te vinden.

Het visitekaartje ziet er mooi uit, de kleuren combinaties waar ik voor heb gekozen passen goed bij elkaar. Het hartje die terug te vinden is op beide kanten maakt het visitekaartje af. Het kaartje is duidelijk en mooi gedrukt. Het resultaat is precies geworden zoals ik had ontworpen op de website. Ik had misschien op de achterzijde van het visitekaartje een andere lettertype gekozen voor de functie gedeelte. Het is goed te lezen, maar de lettertype zorgt er voor dat deze regel op de achtergrond treed dan mijn website naam en eigen naam. De social media icons zijn duidelijk in het zwart gedrukt, goed leesbaar. Over het algemeen vind ik het visitekaartje goed gelukt en tevens een aanrader om een visitekaartje zelf te ontwerpen.

Visitekaartjes Glamview

Drukwerknodig.nl

Op de website is er niet alleen een mogelijkheid om visitekaartjes te ontwerpen, ze hebben een brede keuze. Voor fotoproducten zoals canvas, kalenders, fotobehang en plexiglas. Horeca producten als bierviltjes, menukaarten, onderzetters en tafelkleden. Huisstijl producten, outdoor, presentatie en promotie producten. Niet alleen voor bedrijven is het een website om eigen producten te ontwerpen voor privé kun je prachtige canvas, kalenders en andere leuke producten laten maken.

Drukwerknodig is al meer dan 25 jaar de specialist in boeken drukken. Ze hebben een eigen digitale drukkerij waar ze printen, binden en versturen. Dagelijks worden er honderden boeken gedrukt. Het is mogelijk om online zelf een boek te drukken in een grote of kleine oplage. Wil je eerst een gratis monsterbox ontvangen voor samples, papiersoorten en materialen? Dan is dit mogelijk.

Wat vinden jullie van het nieuwe visitekaartje van Glamview?


Liefs Gea


Dit artikel bevat producten die ik ter review mocht ontvangen. 

8 opmerkingen

 1. Heel erg leuk zijn ze! Ik bestel zelf altijd boeken bij drukwerknodig, hele handige site!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker een handige site met veel aanbod. Wat voor boeken laat je er vaak drukken?

   Verwijderen
 2. Wauw! Het ziet er heel professioneel uit! Heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaartjes! Die hartjes maken het ook helemaal af. ♡ Ik vind het best lastig om een visitekaartje te ontwerpen, maar het is jou heel goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Iris, Ja dat vond ik ook al. Ik heb ook een aantal uren zitten kijken wat ik uit eindelijk wilde. Dit is het resultaat geworden. Fijn om te horen dat je ze ook leuk vind.

   Verwijderen