13 april 2020

Kneipp Sheet Masks

Kneipp Sheet Masks

Tijd voor ontspanning en een goede huidverzorging met de nieuwe Kneipp Sheet Mask. Of het nou warm of koud is, vochtig of droog, ons (gezichts) huid heeft een goede verzorging nodig. Wekelijks 1 a 2 keer een masker aanbrengen is een goede manier om je huid goed te verzorgen. De kant-en-klare gezichtsmaskers bieden een goede verzorging en zijn gemakkelijk in gebruik. Kneipp heeft drie Sheet Masks in het assortiment toegevoegd: De Sheet Mask Hydro Kick, de Sheet Mask Detox Care en de Sheet Mask Chill Out.

Bevat actieve bestanddelen

De Kneipp Sheet masks zijn gemakkelijk in gebruik en bijzonder effectief voor de gestreste huid, droge huid en onzuivere huid. Dit komt omdat er actieve bestanddelen langer door werken na het aanbrengen. Het vormt een beschermend schild op je gezicht, die er voor zorgen dat het in water in water oplosbare werkzame bestanddelen niet verdampen maar op de huid blijft. Zo blijft het serum beter en intensiever inwerken.

Kneipp Sheet Masks


Biologisch afbreekbaar & geen dierlijke bestanddelen

De Kneipp Sheet Masks zijn gemaakt van 100% viscose, hierdoor voelt het alsof er een tweede huid op je gezicht zit. Voor het welzijn van de huid gebruikt Kneipp geen siliconen en minerale olien zoals paraffine. Ze zijn biologisch afbreekbaar en zijn helemaal vrij van microplastics en dierlijke bestanddelen.


Gebruikadvies

1. Reinig je gezicht goed voor dat je gebruik maakt van de sheet mask.
2. Vouw de sheet mask open en breng het aan op je gezicht.
3. Zorg er voor dat de sheet mask goed op je gezicht is aan gebracht en veeg eventueel de vouwen eruit.
4. Laat de sheet mask voor 10-15 minuten er op zitten.
5. Masseer de resterende lotion in of verwijder de lotion met een wattenschijfje.

Kneipp Sheet Masks

Kneipp Sheet Mask Detox Care 

Het gezichtsmasker is doordrenkt met extracten van bamboe-houtskool, moringa en algen. Zorgt voor een zuiver, reinigend en verzorgende huid. Het helpt bij het zuiveren van externe verontreiniging. Meer glans, zachtheid en een direct voller gevoel.


Kneipp Sheet Mask Chill Out

Een gezichtsmasker met patchouli-olie en hennepzaadextract. De sheet mask werkt huid kalmerend, verwent en verzorgd de huid intensief, die de huid voller en zachter doet aanvoelen. De hydraterende formule met subtiele geur helpt je heerlijk te ontspannen.


Kneipp Sheet Mask Hydro Kick

In dit hydraterende gezichtsmasker zorgt een formulering verrijkt met speciale extracten van watermunt, agave en cactus water voor een intensief hydraterend effect. Heeft je huid extra hydratatie nodig dan is deze sheet mask zeer geschikt.

Kneipp Sheet masks

Conclusie


Me-time, voor een kersverse moeder soms een hele opgave. Tijd voor een ontspannend moment om een sheet mask van Kneipp uit te proberen. Ik ging voor de Kneipp Sheet Mask Hydro Kick. Bij het open maken van de verpakking viel mij direct op dat de sheet mask veel serum bevat, een pluspunt! Het uitvouwen van het gezichtsmasker ging soepel, bij het aanbrengen merkte ik op dat het gezichtsmasker best groot is, vooral bij het neusgedeelte. Natuurlijk is het voor alle soorten gezichtsvormen gemaakt. Het gezichtsmasker voelt verfrissend en verkoelend aan. De geur is heerlijk aangenaam, 15 minuten relaxen is hier door echter geen enkel probleem. Het masker is gemakkelijk te verwijderen en er blijft een fijne hoeveelheid serum over. Ik heb er voor gekozen om het serum over mijn gezichtshuid uit te smeren. Wauw! Het resultaat is verbluffend, heerlijk zacht voelt mijn huid aan en totaal niet droog. Het heeft mijn huid wel degelijk goed gevoed. Ik ben er zeker van dat de andere sheet maskers net zo fijn zullen zijn. Voor €3,99 vind ik het een goede prijs voor het resultaat die je er voor terug krijgt.


Gebruik jij regelmatig een gezichtsmasker?

Liefs Gea

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review

14 opmerkingen

 1. ik gebruik niet zovaak een masker want mijn huid is heel gevoelig dus ik kijk daar een beetje mee uit. deze klinkt wel lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt héél fijn hé, deze! Ik ben ook mega enthousiast. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wist niet dat Kneipp ook maskers had! Ik kende ze alleen van het doucheschuim en badzout en zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne maskertjes zeg, klinkt super! En ze zien er ook nog eens heel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. tj aik zeg het wel vaker, ik zou dat ook eens moeten doen, zo'n masker. ga ik tenminste even rustig ergens zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gebruik het veel te weinig eigenlijk. Deze zou ik wel willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben niet van de maskertjes wel een groot fan van Kneipp dus zou deze best eens willen proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben heel erg benieuwd hiernaar! Ik moet wel altijd opletten met de maskertjes die ik gebruik vanwege mijn gevoelige huid, maar vaak gaat een sheet mask wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die zou ik ook wel een keer uit willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik regelmatig een gezichtsmasker. Naar deze van Kneipp ben ik ook benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen