2 juni 2020

28x Dingen waar ik in Mei blij van werd!

28x Dingen waar ik in Mei blij van werd!

Tijd voor een persoonlijk artikel vol met mooie momenten waar ik in de maand Mei blij van werd! Stil staan bij de mooie momenten, maat dat je positiever en vrolijker door het leven gaat. Ik ben weer begonnen met sporten, voor het eerst wezen fietsen met Julius, twee nieuwe kookboeken gekocht en ons lieve hondje is 3 geworden! Lees mee voor meer leuke momenten..

Voor het eerst samen fietsen met Julius  Julius staat en loopt door de kamer in zijn loopstoel  De corona maatregelen worden versoepeld  Mijn mannen konden eindelijk weer naar de kapper  Boodschappen doen voor mijn ouders   skeeleren  Samen wandelen en picknicken buiten Nachtmedicatie kunnen afbouwen en nu mee gestopt!  Julius en onze hond spelen graag samen  Julius ging een middag naar oma  Samen met Dennis en de hond wezen fietsen en buiten gezeten in het park  Samen met een vriendin mijn eerste TikTok opgenomen  Moederdag  Voor moederdag kreeg ik van mijn mannen een Rituals pakket  Ik ben weer aan het sporten thuis  Twee nieuwe kookboeken besteld die glutenvrij en melkvrij zijn Nieuwe recepten uitproberen  Corona proef een video opnemen met Claudia  Tapas eten bij de neef van mijn man  Een midweek weg geboekt naar de Ardennen  Voor het eerst mijn een mouse tan gebruikt om bruin te worden  Onze hond is drie jaar oud geworden  Bezig met mijn eetpatroon en afvallen  Een nieuwe bananenplant in ons interieur  BBQe bij mijn ouders in de tuin  Groente en fruit kopen op de markt  Leuke PR pakketten binnen gekregen.   Weerstandselastieken aangeschaft om krachttraining thuis te kunnen doen.

Liefs Gea

Afbeelding afkomstig van Pexels

9 opmerkingen

 1. Wauw, wat een boel leuke dingen. Altijd leuk om zulke lichtpuntjes te lezen.

  Bette
  https://thewildflowerhippie.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je alle lichtpuntjes zo bij elkaar verzameld over een hele maand, wordt toch maar even duidelijk hoe gezegend we zijn. En dat tijdens deze bijzondere corona-tijden! Mooi dat je je daarop focust. <3 Ik hou ook een dankbaarheidsjournaal bij. Althans, probeer er consequent in te zijn, maar vergeet het vaak. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zoveel positieve dingen te doen, dat werkt aanstekelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je hier zo bij stil staat. Ik vergeet dit soms een beetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Count your blessings, en zo te zien kon jij er vorige maand heel wat tellen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat veel lichtpuntjes. Heerlijk om te lezen. Op naar meer.

  BeantwoordenVerwijderen