Mijn man mocht een nieuwe overhemd uitzoeken bij HemdvoorHem. Al eerder mocht hij een aantal items ontvangen zoals boxershorts, t-shirts, sokken, overhemden en polo’s. Het was dan ook niet lastig te raden voor welk merk mijn man zou kiezen. Het werd een mooi overhemd van zijn favoriete merk Tommy Hilfiger.

HemdvoorHem

HemdvoorHem is een webshop met een breed aanbod aan overhemden, t-shirts, polo’s, sokken, vrijetijdskleding, parfum, accessoires en mooie giftsets. Er zijn verschillende merken zoals: Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Armani, Calvin klein, Happy Socks, Lacoste, Olymp, Eterna etc.

Overhemd HemdvoorHem Tommy Hilfiger

Overhemd HemdvoorHem

Tommy Hilfiger overhemd van HemdVoorHem

Mijn man heeft gekozen voor een licht blauwe overhemd van het merk Tommy Hilfiger. Het overhemd heeft een licht getailleerde pasvorm, uitgevoerd in een mooie volle Oxford weving. Er zitten geen borstzakken op het overhemd, heeft lange mouwen met aan de onderkant van de mouw het logo van Tommy Hilfiger. Het overhemd is gemaakt van comfortabel stretch katoen in een fijn structuurweving. Het geeft het overhemd een moderne, clean en een sexy uitstraling.

Wat vind Dennis er van?

Het is een stijlvolle overhemd in een prachtig blauwe kleur. Ik vind het fijn dat het overhemd een licht getailleerde pasvorm heeft zodat het goed aansluit op het lichaam. De stof is van goede kwaliteit en rekt fijn mee tijdens het bewegen. Het logo van Tommy Hilfiger zit op de mouwen, eens iets anders dan ik al heb in mijn kast. Deze overhemden hebben het logo op het borst. Ik ben blij met de nieuwe overhemd voor mijn man, van de webshop HemdvoorHem. De producten zijn van goede kwaliteit. De webshop HemdVoorHem is dan ook een webshop speciaal voor mannen.
Advertenties
Overhemd HemdvoorHem Tommy Hilfiger

Hoe vind jij een overhemd staan bij een man?

Dit artikel betreft een samenwerking.
Advertenties

3 Replies to “Licht blauwe Tommy Hilfiger overhemd HemdvoorHem”

  1. Mooie kleur, staat hem goed! Mijn vriend mocht ook weer een mooi overhemd uitkiezen. Dit keer een casual jeans overhemd, iets donkerder van kleur dan die van jouw vriend. Mijn vriend draagt bijna altijd een pak, dus ik vind een overhemd erg mooi staan bij mannen! 🙂

  2. Mijn vriend houdt ook van de Tommy overhemden. En met zo’n blauw exemplaar kan je nooit iets fout doen. Dat staat altijd goed! Ziet er super uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *