Smyle is de nieuwe duurzame tandpasta revolutie in tabletvorm. Een glazen flesje met kleine tabletten om tanden te poetsen.

We zijn met zijn allen gewend om onze tanden te poetsen met tandpasta, dat het ondenkbaar lijkt dat dit ooit zal veranderen. Op dit moment zitten wij in een tijd waarin plastic verpakking vervangen worden voor een verpakking die duurzamer is. Smyle komt met een nieuwe manier van tandenpoetsen. Een methode die omarmt, helpt honderdduizenden plastic tandpasta tubes op de afvalberg te verminderen. 

Het nieuwe tanden poetsen in duurzame vorm

Smyle introduceert het nieuwe tandenpoetsen. Dit houd in dat je de tandenborstel onder de kraan doet, je neemt een brush mint tablet in je mond, kauwt er even op, poetsen maar! Het heeft een frisse pepermunt smaak. Het schuimt dankzij de toevoeging van een natuurlijk kokosextract. Niet zoals wij gewend zin, maar dat is ook niet nodig voor het reinigen van je tanden en tandvlees. Smyle is er in een variant met en zonder fluor, zodat je ook hierin je eigen keuze kunt maken. 

Smyle is de nieuwe duurzame tandpasta revolutie in tabletvorm. Een glazen flesje met kleine tabletten om tanden te poetsen.

Message in a Bottle

Smyle is een natuurlijke, vegan tandverzorging die 100% vrij is van microplastics, kunstmatige toevoegen zoals SLS en allergenen. Ze kunnen bewaard worden in het glazen designflesje dat je eindeloos kunt hervullen. Hoe tof is deze message in a Bottle van Smyle!

Smyle is de nieuwe duurzame tandpasta revolutie in tabletvorm. Een glazen flesje met kleine tabletten om tanden te poetsen.

“Met deze nieuwe methode bespaar je niet alleen plastic tubes, maar ook water voor de productie van tandpasta”. aldus Smyle oprichter Almar Fernhout. “Smyle wordt in Nederland gemaakt en is daarmee ook nog eens een lokaal product. We werken samen met het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam dat als onafhankelijk onderzoekinstituut de tabletten doortest. Daarnaast is Smyle goedgekeurd door Plastic Soup Foundation die zich inzet voor het terugdringen van (micro)plastics in de oceanen”.

Verkrijgbaarheid Smyle duurzame tandpasta in tabletvorm

Je kunt gemakkelijk een abonnement nemen of ze los bestellen. Een abonnement kan al vanaf €5,99 per maand zodat je nooit zonder Smyle zit. Smyle is ook verkrijgbaar bij winkels als Vitaminestore en Organic Food For You. Alles wordt gratis en CO2-neautraal thuisbezorgd. Verkrijgbaar via de website van Wesmyle.nl

Liefs gea

Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?

Persbericht 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *