De nieuwe Protest FW 20/21 collectie is uit! Ik wordt helemaal blij van al die mooie trendy kleuren en prints die zijn verwerkt in de kleding en accessoires. Ga jij deze winter op ski vakantie? Of misschien zoek je nog een warme winterjas voor de koudere dagen die er nog aan komen? Protest heeft een breed assortiment waar zeker iets voor jou bij zit. In dit artikel deel ik de Protest vrouwen trends van deze winter, vergeet niet om de website van Protest the checken voor de mannen en kindercollectie, deze zijn net zo leuk!

De mooiste trends voor vrouwen Protest winter 2020/2021

trends protest vrouwen neon

Neon kleuren!

In de zomer waren de neon kleuren al niet weg te denken, laat staan deze winter! De collectie van protest kent veel opvallende kleuren en soms zelfs in combinatie met een print of patroon. Een felblauwe dames ski-jas, met neon roze en gele details, een echte eye-catcher voor de koudere dagen. De jas is waterafstotend waardoor het niet erg is om door de sneeuw of regen te lopen of te skiën.

Zelfs bij een valpartij tijdens het skiën blijf je lekker warm en zorgt het stof voor een goed ademend vermogen. Bij de jas kun je volop neon combineren met een neon kleur muts, een bijpassende dames skibroek en niet te vergeten een heerlijk warme hoodie. Een jas die ik ook prachtig vind en minder opvallend, is de zwart gevoerde jas met luipaard en neon geel. Neon geel klinkt direct fel als je het leest, maar het is in combinatie met een luipaard. Ik vind de neon trend echt gaaf, maar moet zelf wel wennen om het te dragen in de winter. Toch is het wel een hele leuke trend die steeds weer terug komt.

trends protest vrouwen winter 2020/2021 ruitjes trend

Ruitjes print

Een bekende trend die ik zelfs als klein meisje heb gedragen, namelijk het bekende ruitjes patroon. Vroeger droeg ik het als rokje, nu is het zelfs te vinden in winterjassen, ski-jassen en blouses. Het is een klassieke ruit ontwerp die in de collectie van Protest in verschillende designs terug komt. Een mooi item die ik tegen kwam op de website van Protest, is de geruite blouse van tech fleece in een zwart met rode kleur. Niet alleen warm, maar ook nog modieus tijdens de winter. Je kunt hem zoal vast dragen als een normale blouse of open als jasje met een shirt er onder.

trends protest vrouwen lijnen vormen en kleuren

Lijnen, vormen en kleuren

Een trend die redelijk breed is als het gaat om patronen, kleuren, vormen en lijnen, soms zelfs in combinatie met de neon trend. Een ski-jas die mij opvalt uit de collectie is een zwarte jas, met neon oranje, witte en grijze vormen er in verwerkt. Een trend die speels is, daar houdt ik wel van. Net als alle Ski-jassen en ski-broeken, hebben deze een waterbestendige stof en een ademend vermogen. Deze trend heeft een jas in combinatie met imitatiebont die afneembaar is. Het geeft de outfit iets extra’s, maar ook heerlijk warm. Deze trend is naast ski-jassen, terug te vinden in de mutsen, hoodies, vesten en in coltruien.

trends protest vrouwenkleding skiën

Ketting patroon

Een trend die opvallend is, maar ook chique kan staan. Een mooi voorbeeld van deze trend is de ski-jas met de opdruk van een kettingontwerp. De jas is zwart van kleur en heeft een gouden ketting patroon, die over de gehele jas loopt. Naast deze toffe print, is de jas heerlijk warm omdat het van binnen gewatteerd is. Naast de jas, zijn er ook handschoenen met dezelfde patroon te vinden in de collectie. Een stof die terug te vinden is in de Protest herfst en winter collectie, is functioneel fluweel. Een materiaal die zacht en luxeus is, waterdicht en ademend.

trends protest vrouwen winter 2020/2021

Luipaard print

Een toffe print of ordinair? Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en mening hier over. Een item met luipaard print kan prachtig staan, al zou ik zelf kiezen voor een subtiele toevoeging. In de collectie kwam ik een mooie hoodie tegen met mint groen, wit en luipaard. Echt een mooie combinatie die ik prima bij elkaar vind passen en niet te heftig is. Wil je all in Luipaard print gaan? Dan is er ski-jassen, ski-broeken-handschoenen en truien te vinden in het collectie van Protest die jij gaaf zult vinden.

trends protest vrouwen winter 2020/2021

Al deze trends zijn terug te vinden in de dames collectie van Protest. Naast de dames collectie, zijn er ook leuke items hoodies, ski-jassen, skibroeken, truien en andere accessoires te vinden voor mannen en kinderen.

Welke trend spreekt jou het meest aan?
liefs gea van glamview
Dit artikel betreft een samenwerking
Advertenties

8 Replies to “De mooiste trends voor vrouwen Protest winter 2020/2021”

  1. Protest heeft echt de leukste winterkleding. Toch jammer dat wintersport er dit jaar niet in zit, met al die reisbeperkingen…

  2. Zelf ben ik niet iemand dat van wintersporten houdt! Toch ziet het er me degelijke winter(sport)kledij uit!

  3. Helaas ga ik zelf nooit op wintersport, dus hoef ik ook geen skikleding te shoppen. Ik moet wel zeggen dat ik de ruitjes trend enorm leuk vind.

  4. Oef, lastig kiezen, ik vind elk thema wel z'n charme hebben. Zelf draag ik liever een wollen mantel in plaats van een ski jack.

  5. Zo te zien heeft Protest echt wel leuke items dit najaar. Ik vind ruitjesprint ook erg leuk moet ik zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *