27 oktober 2020

De nieuwe Sparks Flying XMAS Collectie van InvisiBobble

Sparks flying XMAS Invisibobble

Ik wil jullie graag kennis laten maken met de nieuwe Sparks Flying XMAS collectie van Invisibobble. All I want for Christmas is.. Invisibobble! Voor je het weet zijn de koude winterdagen weer aangebroken en is het tijd voor "the most wonderful time of the year!". Je kent ze vast wel van mijn vorige artikel over Invisibobble haaraccessoires, trendy, sterk en zelfs geschikt voor sporters. Met de nieuwste Sparks Flying XMAS collectie haaraccessoires van Invisibobble, ben jij klaar voor de feestdagen!


De Sparks Flying Collectie bevat de meest populaire Invisibobble items, maar dan met een sprankelende tint. De Orginal & Slim Sparks Flying I'm Starsuck haarringen in iriserend wit en roze, waarmee je lange haren de hele dag goed in een staart of knot blijft zitten.

Sparks Flying XMAS Invisibobble

De Scrunchie Sparks Flying You Dazzle Me waar de Orginal verborgen is onder een luxueus glitter stofje en prachtig staat om je pols. De Waver Sparks Flying You're Pearlfect voor het vastzetten van losse haarlokken, met witte parel om je 'night' look helemaal af te maken.

De nieuwe HairHalo We're Ornament to Be is een verstelbare haarband die gemakkelijk aan te passen is aan de vorm van jouw hoofd. Dat beloofd geen hoofdpijn, maar een haar accessoire die comfortabel zit. 

Sparks Flying XMAS Invisibobble


De Sparks Flying Collectie is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven aan vrienden of familie met de Sparks Flying Duo en Trio gift set. Denk aan de komende feestdagen zoals Sinterklaas of kerst. Elke look krijgt iets extra's.

Liefs gea


PERSBERICHT

1 opmerking