8 oktober 2020

Whats new? | Bugaboo Bee 6 kinderwagen voor in de stad

Bugaboo Bee6 kinderwagen

In het rubriek: Whats new? Wil ik jullie graag kennis laten maken met de nieuwste kinderwagen van Bugaboo. Bugaboo heeft deze herfst een nieuwe kinderwagen gemaakt speciaal voor in de stad, de Bugaboo Bee 6. Met deze urban kinderwagen ontdekken ouders de stad in alle comfort en stijl. 


De Bee 6 is een stadskinderwagen die geliefd is door haar compacte afmetingen, het lichtgewicht design en om het gebruiksgemak. Het compacte ontwerp en de gunstige eigenschappen van deze kinderwagen maakt iedereen enthousiast. De mogelijkheden om de kinderwagen met een hand in te klappen, de comfortabele stoelbekleding, de grotere wielen die het rijden prettig maken.

Bugaboo Bee6 kinderwagen

Compact 

De Bugaboo Bee 6 staat voor lichtgewicht stadsgemak. De kinderwagen is gemakkelijk op te tillen en op te bergen. Met weinig inspanning makkelijk kan in klappen en op te tillen. Je kunt je kind op de ene arm dichtbij je dragen en aan de andere kant de kinderwagen. Zo kun je alles gemakkelijk in het openbaar vervoer mee nemen of in de auto zetten.

Comfortabel

De nieuwe kinderwagen voor in de stad is veelzijdig en daardoor geschikt voor alle groeifases van een kind. De kinderwagen kan direct vanaf de eerste dag worden gebruikt door de stoel in de ligstand te zetten of de kinderwagen te combineren met de wieg of baby cocon. Zo heeft je pasgeboren kind meer comfort. Als het kind zelfstandig rechtop kan zitten, kan de stoel in een handomdraai in de juiste stand worden gezet zodat het kind de weide wereld kan verkennen. De kinderwagen heeft een vernieuwde zonneklep met kijkvenster en ook in de wieg zit meer ventilatie. De stoel heeft een nieuwe draaibare bumperbeugel voor extra bescherming.

Bugaboo Bee6 kinderwagen

Soepel rijden

De onafhankelijke vierwielvering van de kinderwagen heeft een hoogwaardig dempingsmechanisme dat schokken perfect opvangt en warmee er probleemloos over een hobbelige ondergrond gereden kan worden. De Bugaboo Bee 6 biedt altijd topcomfort: of een baby nu onderweg een dutje doet of zitten de wereld aan het ontdekken is. De nieuwe 7inch antilekbanden zorgen voor extra stabiliteit op de weg, bij het op en af rijden van stoepranden of tijdens avontuurlijke ritjes over onverharde paden.

Verkrijgbaar

De Bugaboo Bee 6 is vanaf Donderdag 15 Oktober verkrijgbaar via Bugaboo's Partner retailers, de Bugaboo Stores en online webshops in de kleuren Lemon Yellow, Grey Melange en in het zwart.

Bugaboo Bee 6 kinderwagen

De kleuren van Bugaboo Bee 6

Lemon Yellow | Strak, stijlvol, verfrissend, speels en opvallend. 
Gemêleerd grijs | Natuurlijk elegant, simpel, minimalistisch gecombineerd met een moderne look.
Zwart | Warm, uitnodigend, simpel, minimalistisch gecombineerd met een moderne look.

Adviesprijzen vanaf: 

Bugaboo Bee 6 is er vanaf €699,- (met alleen het zitje) en inclusief de wieg vanaf €899,-
Meer informatie kun je vinden op de website van Bugaboo.


Zou jij kiezen voor een inklapbare kinderwagen?

Liefs gea

Persbericht

1 opmerking

  1. Wel bizarre prijzen allemaal, maar dat is het tegenwoordig ook gewoon. Ze zijn wel echt prachtig en als wij kindjes kunnen krijgen dan zal ik ook voor dit type zwichten!

    BeantwoordenVerwijderen