Het is tijd voor de nieuwste Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Unboxing. Dit keer is het een hele bijzondere, de Jouwbox staat namelijk in het teken van de Kerst! Het is altijd een feestje om de Jouwbox te mogen openen, nu net een beetje extra, aangezien de Jouwbox Kerst Editie mij de kerst kriebels omhoog haalt. In de Jouwbox zitten 11 producten die zorgvuldig zijn geselecteerd en tevens onder de favorieten vallen van Ralph en Juglen. Laten wij samen deze toffe kerst pakket eens uitpakken. Ben jij net zo benieuwd naar de inhoud als ik?

Jouwbox kerst editie 2020

De Kerst Editie van de Jouwbox, bevat 11 producten en heeft een totale winkelwaarde van €140. De memberbox is verkijgbaar voor €39,95. De losse box is verkrijgbaar voor €49,95. Zo als je ziet is de member box €10 goedkoper en elke maand  is de box opzegbaar.

De producten zijn natuurlijk en veelal biologisch, glutenvrij en zijn van A-kwaliteit. Er worden bekende merken gebruikt, daarnaast zijn de ingrediënten zorgvuldig gecontroleerd. Er worden vijf essentiële pijlers in de keuze gebruikt die terug komen in elke nieuwe editie. De producten in de box hebben betrekking op voeding, mondverzorging, haarverzorging, huidverzorging en suppletie.

De Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie komt in het wel bekende Jouwbox doos. Bij het openen zie ik een fel rode papier met een productkaart met een leuke kerst foto van de drie mannen. Ook dit jaar geeft de Jouwbox Kerst Editie mij de feestelijke kerst stemming.

 

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie

” I’ts beginning to look a lot like Christmas. “

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie Rude Health

Rude Health – Almond Drink  €1,69

Almond Drink kent de pure zoetige smaak van amandel en kan voor veel doeleinden worden gebruikt. In smoothies, pannenkoeken en andere lekkernijen is het een fijne toevoeging. Dit merk maakt gebruik van de combinatie van gemalen amandelen met rijst, super fris bronwater uit de bergen en een scheutje koudgeperste zonnebloemolie. Puur natuur dus! Dit merk heb ik nog niet eerder geprobeerd, maar vervangers voor melk zoek ik altijd door mijn lactose intolerantie.

 

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie 2020

Puur Mieke – Bakbananenmeel 200G €3,99

Bakbananenmeel is gemaakt van onrijpe groene bakbananen, het meel is glutenvrij en heeft een neutrale smaak. De fabel die iedereen wel kent over bananen, de stoelgang zou verstoppen. Niets is echter waar,  de bakbananenmeel verbetert juist de stoelgang, en heeft een beschermend effect op de damren door de korte keten vetzuren. De bakbananenmeel kan worden gebruikt voor het maken van brood, taart en pannenkoeken.

 

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie


Het Blauwe Huis – Ceylon Kaneel €2,11

Kaneel vind ik heerlijk voor over mijn havermout ontbijt, maar het kan ook prima gebruikt worden bij het bakken van een taart, cake, koekjes of andere lekkernijen. De kaneel van Het Blauwe Huis wordt omschreven als zoet en warm van smaak. Voor mij is kaneel een specerij die ik vooral gebruik in het najaar. In de lente en zomer ben ik meer van de frisse en fruitige toevoegingen.

 

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie We Smyle, duurzaam tanden poetsen


WE SMYLE – Bottle 40 ML Non-Fluoride €5,99

Smyle is het nieuw tandenpoetsen van tegenwoordig. Smyle is een natuurlijke vegan tandpasta, 100% vrij van Micro-plastics, kunstmatige toevoegingen en allergenen. De missie van Smyle is het bieden van kwalitatief hoogstaande, natuurlijke verzorgingsproducten en is dierproefvrij. Ze staan voor plasticvrij, omdat plastic in de natuur en oceanen nu een echte probleem is, beter is om te voorkomen!

 

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie cleansing ba

OOHLABOO – Super foodies face cleansingbar €14,95

Verzorgingbars zijn op het moment helemaal hip, het is een milieubewuste keuze doordat het geen plastic bevat. Deze face cleansingbar is een crèmige, milde gezichtsreiniger voor de normale tot droge huidtypes. Het is gemaakt van kokosolie en vitamine E, dit is een natuurlijk bestanddeel van de huid en biedt antioxidatieve eigenschappen die de huid goed helpt te beschermen, denk aan vervuiling en stress die de huid beschadigen. De Face cleansingbar van OOHLABOO bevat geen zeep en is daarom 100% zeepvrij. 

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie , tea by me - Van Gogh thee


Tea By Me – Van Gogh Thee €3,99

Een groene thee van Nederlandse bodem, ambacht heerlijke, verse kwaliteitsthee. Het is een bloemige groene thee , rustgevende goudsbloemblaadjes, aromatische lavendel korenbloemen. Als echte groene thee liefhebber is dit een fijn product om tegen te komen in de box. De doos van de thee heeft een Nederlands tintje, leuke toevoeging Tea By Me.

 

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie, We Love The Planet Natuurlijke Deo


We Love The Planet – Luscious Lime Deodorant stick (vegan) €9,95

De We Love The Planet Lusious Lime Deodorant stick bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. De naam zegt al waar het merk voor staat: Veilige ingrediënten voor de goede gezondheid voor mens en natuur. Al eerder heb ik kennis kunnen maken met de deodorant sticks van We Love The Planet. Ik ben zeer tevreden met de deodorant sticks, de geur blijft de gehele dag goed hangen en het voelt heerlijk fris. De We Love The Planet deodorant stick zijn te omschrijven als fris en licht aanwezig, met een duidelijke geur van limoen. De combinatie van kokosolie, baking soda en maiszetmeelpoeder zorgen voor een goed smeerbare substantie. Het voelt zacht aan op de huid en neutraliseert op een natuurlijke manier de geuren.

 

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie Piroche Cosmetiques hand & body wash


Piroche Cosmetiques – Hand & Body Wash 100 ML €15

Een natuurlijke handzeep, die ook als douchegel te gebruiken is. Door de toevoeging van munt ruikt het heerlijk verfrissend. Salie werkt als antoxiderende werking en de tijm krijgt het net het extra geurtje. Je huid wordt zijde zacht. Te gebruiken voor volwassenen en voor kinderen. Het is een handig product om mee te nemen op reis of bij een hotel overnachting.

 

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie Alteya Organics Biologische Rozenwater

.Alteya Organics – Biologisch Rozenwater €4,95

Het is een 100% pure, natuurlijke en biologische bloemenwater. De heerlijke geur van rozen komen goed naar boven tijdens het gebruik. Het biedt een goede hydratatie en kalmeert de huid. De Alteya Organics Biologische Rozenwater werkt goed tegen acne, huidontstekingen, eczeem, hydrateert en voedt. Helpt littekens en wondjes te helen, kalmeert de huid bij stress, dood bacteriën en de antioxidanten zorgen voor het sterker maken van de huidcellen. Ook goed voor een geïrriteerde hoofdhuid, roos en zorgt voor een goede verzorging voor de oudere huid, verzacht en verfijnt de lijntjes en rimpels.

 

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie Olive-Art Biologische Olijfolie. Gezond om mee te koken en bakken.

.
Olive-Art – Biologische olijfolie €6,95

Een biologische olijfolie die afkomstig is uit Kreta. Koudgeperst en niet geraffineerd, de waardevolle voedingsstoffen blijven op deze manier bestaan. Dit zorgt voor de heerlijke olijfolie, zacht van smaak en ook biologisch. Bij het proces van de Biologische Olijfolie komen geen plastic en/of kunststof bij het productieproces betrokken.

 

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie, Boek Reboot je Gezondheid in 24uur!


Boek Reboot Je Gezondheid in 24 uur €20

Dit boek helpt jou in te zien wat gezondheid nou betekend op verschillende vlakken. Gewoontes en rituelen die de gehele dag voorbij komen, vanaf het opstaan tot het slapen gaan. Als je meer op je gezondheid wilt letten en de ingrediënten die voedingsmiddelen of verzorgingsproducten bevatten, dan is dit een ideaal boek voor jou.

 

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie Mudmasky

Mudmasky – Serum Infused Eye Cream €49

Mudmasky heeft verschillende verzorgingsproducten, waaronder de Mudmasky Serum Infused Eye Cream. Dit product is speciaal ontwikkeld voor de dunne en gevoelige huid onder de ogen. Het bevat een hoog gehalte aan natuurlijke antioxidanten zoals kiwi-zaden en premium Japanse Matcha thee. De elasticiteit van de huid onder je ogen is na 4-7 keer gebruiken al goed verbeterd. Het resultaat: de huid onder de ogen ziet er zichtbaar minder donker uit en strakker dan daarvoor! Uit ervaring weet ik dat de Mudmasky maskers ook zeer fijn zijn in gebruik. 

 

Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox Kerst Editie groene Mudmasky.

Receptenkaart Kerstkoekjes en Pannenkoeken

Voor het eerst dat er een receptenkaart in de Jouwbox zit, met twee verschillende recepten. Het zijn recepten om pannenkoeken en kerstkoekjes te maken. Er wordt duidelijk uitgelegd, welke ingrediënten er nodig zijn en de bereidingswijze om het maken. Al ben je geen held in de keuken, het staat duidelijk vermeld en je hebt niet veel Ingrediënten nodig. Je vind zelfs drie producten in de Jouwbox die hier voor nodig bent: De bakbanaanmeel van Puur Mieke, Kaneel van Het blauwe Huis en Rude Health Amandel Drink.


Welk product uit de Jouwbox Kerst Editie zou jij willen proberen?
liefs gea van glamview

Dit artikel bevat gekregen producten.

Advertenties

8 Replies to “De Ralph Moorman & Juglen Zwaan Favourits Jouwbox | Kerst Editie ’20 unboxing!”

  1. Wat een leuke manier om nieuwe producten te leren kennen zeg. Zit veel in waar ik nog niet van had gehoord.

  2. Leuke inhoud. Het is echt een combo van eten en beauty. Ik had er bij iemand anders ook al een unboxing van gezien,

  3. Ik had nog nooit gehoord van de box maar wat een fijne producten zeg. Vooral de gezichsts bar zou ik graag willen proberen. Ik zet hem meteen op mijn verlanglijstje!

  4. Ik vind de jouwbox echt super fijn! Ik heb hem inmiddels al een aantal keer ontvangen. De mudmasky producten zijn super fijn maar ook het boek vond ik dit keer erg leuk.

  5. Zo te zien is de inhoud écht de moeite waard. Ik heb genoten van je mooie sfeerfoto's bij dit uitgebreide artikel.

    1. Wat leuk om te horen Carloline. Het is altijd een hele klus om goeie foto's proberen te maken, wat betreft het licht, product etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *