1 januari 2021

Dit zijn de best gelezen artikelen op glamview in 2020

Dit zijn de best gelezen artikelen op Glamview in 2020


Het einde van het jaar 2020 is inzicht. Een jaar die iedereen zal blijven herinneren met tijden waar je graag aan terug denkt, maar ook tijden waarin wij elkaar steun bieden tijdens corona. Dit artikel zal een positieve wending geven, namelijk de best gelezen artikelen op glamview in het jaar 2020. Een jaar waarin mijn blog en Social media ontzettend zijn gegroeid. Ik ben hier zeer dankbaar voor. Hierbij een aantal artikelen die door jullie het beste zijn gelezen, wie weet staat er een artikel tussen die je nog niet hebt bekeken. 


Dit zijn de best gelezen artikelen op Glamview in 2020

Nivea Straight Styling haarproducten voor mooi steil haar
Uit de nieuwe Nivea Straight Styling lijn heb ik drie haar producten getest. In kleine drie kleine stappen zit je haar perfect! Naast de Nivea Straight Styling haarproducten voor mooi steil haar, zijn er voor andere haartypes ook haarproducten te vinden uit deze lijn. In dit artikel deel ik mijn mening en de informatie over de haarproducten van Nivea.

Dit zijn de best gelezen artikelen op Glamview in 2020 Salcura huidverzorging

Tijdens de koudere dagen kan onze huid wel een extra verzorging en hydratatie gebruiken. Salcura heeft een breed assortiment vol met heerlijke verzorgingsproducten die natuurlijke ingrediënten bevatten en zelfs vegan zijn. Maak kennis met het merk Salcura en de producten voor de droge tot zeer droge huid. 

Dit zijn de best gelezen artikelen op glamview in 2020. Midweek Roompot in Weerterbergen.


Mijn week in foto's 10# Midweek Roompot in Weerterbergen
In mijn week in foto's kunnen jullie mijn favoriete hoogtepunten en momenten zien van de afgelopen week. Wij zijn een midweek weg geweest en hebben o.a. genoten op het Roompot park in Weerterbergen  Limburg.

Dit zijn de best gelezen artikelen op glamview in 2020. Tips voor het inrichten van een kinderkamer

Tips voor het inrichten van een kinderkamer
Het is een leuke bezigheid om bezig te zijn met een kinderkamer, maar waar moet je eigenlijk beginnen. In dit artikel deel ik een aantal tips hoe jij de kinderkamer prachtig kan stylen!

Dit zijn de best gelezen artikelen van glamview in 2020. Kookboek Lisa kookt koolhydraat arm

Een kookboek om Koolhydraatarm te eten, maar vooral ook lekker en gezond eten. De foto's en de recepten in het boek zijn top! Meer informatie kun je vinden in het artikel over het kookboek.

Dit zijn de best gelezen artikelen op glamview in 2020. Psysalis Relax & sleep, voor een goede nachtrust.

Psysalis Relax & sleep, voor een goede en gezonde nachtrust
Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk om mentaal en fysiek gezond en fit te blijven. Het is fijn om de dag te kunnen beginnen met een uitgerust gevoel en een frisse geest. De producten Relax & Sleep producten van Physalis helpen hierbij om lekker in je vel te zitten en goed te kunnen slapen.

Dit zijn de best gelezen artikelen op glamview in 2020. Nieuwe bikini's en zomerjurk van Protest

Protest heeft hun nieuwe zwemkleding en zomerkleding collectie gelanceerd, met mooie vrolijke kleuren en prints. Ik heb drie prachtige items mogen ontvangen uit de collectie. 

Liefs gea

Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?

Een reactie posten