7 januari 2021

Stoere jungle poster voor in de kinderkamer

Stoere jungle poster voor in de kinderkamer Photowall

Onze zoon heeft vanaf het begin een prachtige kinderkamer met witte muren en een toevoeging van gekleurde accenten. De gekleurde accenten zijn terug te vinden in posters en andere home accessoires. Simpel en clean, een bewuste keuze aangezien het rust uitstraalt. Een kinderkamer inrichten is namelijk ontzettend leuk om te doen. Zodra de lockdown voorbij is hebben wij een grote verrassing voor hem. Hij krijgt een andere kamer en er wordt tapijt in gelegd. Heerlijk zacht aan de voeten en het geeft een knusse sfeer in de kinderkamer. De meubels zoals een peuterbed heeft hij al, er komen wel nieuwe accessoires in zijn kamer. Zo kwam ik een stoere poster voor in de kinderkamer tegen bij Photowall. 


Er is een ruime keuze aan posters in verschillende categorieën, het is ook mogelijk om een eigen ontwerp te maken. Een leuke foto van je huisdier, gezin of misschien wel een prachtige reisfoto. Ik koos er voor om een standaard poster te kiezen bij Photowall en kwam uit bij de poster Royal Palms.

Stoere jungle poster voor in de kinderkamer Photowall  Stoere jungle poster voor in de kinderkamer Photowall

Een stoere poster die perfect zal passen in de kinderkamer van onze zoon. Het is een jungle poster met bomen, struikgewassen en dieren zoals een zebra, panter, vogels en een pauw. Ik was er dan ook snel uit dat deze poster het zou worden. De posters zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Ik koos voor de afmeting 70x100, met een witte rand en het ophangsysteem. De kosten van deze afmeting inc. ophangsysteem is €62. 

Het ophangsysteem moet je zelf bevestigen aan de poster. Er zit een instructie beschrijving bij waardoor het in een hand omdraai klaar is. Je krijgt naast de poster, een kleine inbussleutel, een bruine ophang koort en een spijker erbij. Het is mijzelf gelukt om het in elkaar te zetten, al vond ik het wel lastig om de poster in het houten systeem te krijgen. De poster gleed er steeds weer uit, maar door de poster aan de zijkant er door heen te schuiven is het prima te doen.

Stoere jungle poster voor in de kinderkamer Photowall   Stoere jungle poster voor in de kinderkamer Photowall

De jungle poster komt boven de commode (kast) te hangen aan de muur. Verder kiezen wij er voor om op de muur niet meer poster op te hangen, aangezien het snel te druk wordt. Het is wel een leuk idee om een zweefplank erbij te hangen voor leesboeken of andere accessoires. 

Zou jij een kinderkamer minimalistisch inrichten of juist speels en vol?

liefs gea 


Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik mocht ontvangen ter review.

1 opmerking

  1. Wat een gave poster voor Juul zijn kamer! Wij willen Milan zijn kamer ook nog eens veranderen.

    BeantwoordenVerwijderen