14 maart 2023

De 4 leukste entertainment om een kinderfeest tot een succes te maken!

leuke entertainment kinderfeesten Pretwin

De wereld van een kind bestaat vooral uit fantasie. Het is leuk om in te spelen op deze fantasiewereld door een thema feest te organiseren. Om een kinderfeest tot een groot succes te maken kun je leukste entertainment inhuren. Om je een aantal voorbeelden te geven, heb ik hieronder 4 voorbeelden op een rij gezet. Lees je mee?


Entertainment voor kinderfeesten


Schminken

De wereld van een kind bestaat voornamelijk uit veel kleur en fantasie. Schminken is een leuke manier om hierop in te spelen. Door een professionele schminker in te huren weet je dat je kwaliteit kan verwachten en de leukste creaties op waterbasis die veilig zijn voor kinderen (vanaf 3 jaar). Kies voor een aantal voorbeelden waar kinderen uit kunnen kiezen, maar houdt het overzichtelijk. Kinderen weten al snel waar ze in omgetoverd willen worden. Hier hoef je alleen maar een eigen draai aan te geven.  Een Schminker kan hier fantastisch op in spelen en de mooiste creaties maken. 

De schmink van de 
professionals van Pretwin is veilig, grondig getest en goedgekeurd. Het bevat dan ook geen parfum, gluten, is hypoallergeen en dierproefvrij. 

Schminken kinderfeest pretwin

Kinder-DJ


Muziek maakt het feest helemaal af! Kies voor de leukste liedjes die kinderen goed kennen en op het moment helemaal in zijn. Door muziek te combineren met leuke bekende spelletjes wordt de sfeer fantastisch! Denk aan stoelendans, raad het lied of ga een danswedstrijd aan. Bekende liedjes zijn: kinderen voor kinderen, K3, Piet piraat en de kabouter dans. Naast muziek zullen er grote speakers staan en veel  discolampen voor extra sfeer. 

de leukste kinderfeesten organiseren

Ballonnenclown

Een vrolijke toevoeging aan een kinderfeest is een ballonnenclown. Deze maakt in een handomdraai met eenvoudige ballonnen de mooiste ballonfiguren. Naast het creëren van ballonfiguren zal een ballonclown de leukste entertainment laten zien door grapjes te maken en spannende goocheltrucs. Een kind zal hier helemaal op in gaan waardoor er een gezellige sfeer zal ontstaan. 

Een bekende Ballon dier die we allemaal wel kennen is een teckel (hond). Voor een stoere thema feest van piraten is het leuk om een zwaard te laten maken. Een dinosaurus, een aap, giraf, een zwaan, bloem of een leuke hoed doen het ook goed. Een ballonnenclown is zeer creatief waardoor de leukste kunstwerken worden gecreëerd. Door de verschillende kleuren die worden gebruikt wordt het alleen maar leuker.

Ballondier Ballonclown kinderfeest

Bekende Tiktokkers 


TikTok is tegenwoordig ontzettend populair. Niet alleen bij de ouderen, maar ook de jongeren maken graag filmpjes. Bekende TikTokkers boeken voor je feest is mogelijk!
Voor de oudere kinderen die fan zijn van TikTok, kun je kiezen om een bekende TikTokker in huren om het feest helemaal compleet te maken. Pretwin biedt twee bekende TikTokkers die je kan boeken: Blijwin en Bella Ballon.

Bella Ballon is bekend van TikTok en Holland's Got Talent. Op het feest zal ze haar eigen liedjes zingen, ballonnen staan bij haar centraal en alle kinderen krijgen een mooi aandenken. Ze draagt vrolijke en kleurrijke jurken. 

Blijwin is bekend van Tiktok en is te herkennen van zijn deelname aan Lang Leve de Liefde. Hij heeft flink wat eigen liedjes op zijn naam staan. De grootste hit is Onesie Dansie en Hi Ha Halloween. Hij zal zijn draaitafel meenemen, zal eigen liedjes zingen en misschien neemt hij wel een toffe TikTok met de kinderen op. Een TikTok Kinderfeestje zal veel plezier en gezelligheid geven! 

Wat maakt voor jou, een feest tot een groot succes?

Liefs Gea 

0 Comments:

Een reactie posten