30 maart 2023

Op deze manier prikkel je de zintuigen van je baby

Sophie de giraf 5 senses

Al vanaf de geboorte van je baby is het belangrijk om de zintuigen goed te prikkelen. Je wilt immers dat je kind zich goed gaat ontwikkelen. Speciaal voor de allerkleinsten heeft Sophie de Giraf de 5 Senses collectie ontworpen. De collectie bestaat uit vijf producten die zijn bedoeld om je baby zijn zintuigen goed te prikkelen. 

Prikkel de zintuigen van je baby


De 5 Senses collectie van Sophie de Giraf is ontwikkeld in samenwerking met specialisten op het gebied van jonge kinderen om optimaal aan de sluiten bij de eerste faces van de ontwikkeling. Vanaf de geboorte tot circa 24 maanden oud wordt je kind steeds meer bewust van zijn omgeving en gaat het op onderzoek uit. Gestimuleerd door wat het proeft, voelt, ziet, ruikt en hoort. De 5 Senses collectie prikkelt één van deze zintuigen en stimuleert de ontwikkeling hier van.

Zintuig proeven

De bijtring in bladvorm bevat allerlei verschillende texturen die uitnodigen om op te sabbelen en te bijten. Bovendien masseert de bijtring tijdens het bijten eventueel pijnlijk tandvlees bij doorkomende tandjes. Daarbij zorgen de verschillende bladlengtes ervoor dat bij het doorkomen van de kiezen alleen het voorste tandvlees, maar ook het achterste tandvlees wordt gemasseerd.
bijtring in bladvorm sophie de giraf

Zintuig voelen

De zachte textuurblok is voorzien van allerlei texturen in een leuke Sophie de giraf vorm, zoals kleine giraffevoetjes en het hoofd van girafje. Elke zijde heeft een andere textuur om te ontdekken en stimuleren van de motoriek en het bewustzijn van je baby. 
textuur blok sophie de giraf

Zintuig zien

Gedurende de eerste 24 maanden doorloopt het gezichtsvermogen van je kindje verschillende ontwikkelingsfases. Zo begint je baby met het ontdekken van zwart-wit contrast. Rond de 3-4 maanden ontdekt je kindje zijn eigen spiegelbeeld en vanaf ongeveer 1 jaar oud ontdekt het verschillende kleuren. Het natuurrubber frame van de 5 Senses magische spiegel en die transparantgekleurde lenzen in blauw, geel en roze. Zo kun je het gezichtsvermogen van je kind blijven stimuleren, aansluitend bij de betreffende ontwikkelingsfase. 

5 senses magische spiegel

Zintuig ruiken

De Sophie de giraf geurbijtring bevat drie subtiel geurende ringen die het reukvermogen van de baby prikkelen. Elke ring heeft een eigen geur: aardbei, vanille en kokos. 
geur bijtring sophie de giraf

Zintuig horen

De drie gekleurde ballen hebben elk een eigen geluid waarmee je je baby's gehoor kunt stimuleren. De groene bal heeft een zacht geluid van verfrommeld papier, rinkelt er er een belletje in de witte bal en hoor je een piepend geluid als je in de gele bal knijpt. 

balletjes met geluid sophie de giraf

Elk producten uit de 5 Senses collectie Sophie de giraf is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten die goed door de kleine babyhandjes zijn vast te houden en 100% bestaat uit natuurlijk rubber!

Ben jij al bekend met het merk Sophie de giraf?

Liefs Gea

0 Comments:

Een reactie posten