28 april 2023

Zwanger van ons tweede kind!

Zwanger van ons tweede kind

Wij hebben een nieuwtje! Met trots mogen wij jullie mededelen dat wij zwanger zijn van ons tweede kind en Julius word grote broer! Is de zwangerschap nu anders dan bij de eerste? De eerste zwangerschap is net als de tweede net zo spannend en leuk, hoewel ik nu beter op de hoogte ben wat mij te verwachten staat. De bekende zwangerschaps kwalen zoals vermoeidheid en misselijkheid heb ik al ondervonden, op het moment voel ik mij goed, maar beginnen mijn banden al vroeg op spanning te staan waardoor lopen en bewegen als wat minder is geworden. Het hoort er allemaal bij.

Het geslacht van onze tweede kind weten wij nog niet, maar willen wij zeker weten. Wij vinden het namelijk leuk om gericht te kunnen winkelen naar kleding en eventueel andere benodigdheden. Hoewel ik de laatste periode ook neutrale kleuren heel mooi vind! Wij gaan het geslacht later onthullen met onze naasten door een kleine gender reveal te houden. Bij onze eerste zwangerschap hebben wij dit ook gedaan en het was zo bijzonder! 

5 Comments:

 1. Wat een heerlijk nieuws!! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne zwangerschap gewenst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met de komst van jullie tweede kind!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Fijn dat de eerste kwaaltjes zo goed als achter de rug zijn. Geniet er lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk nieuws. Gefeliciteerd! Hopelijk heb je niet zo heel veel last van alle kwalen

  BeantwoordenVerwijderen