30 augustus 2023

In 3 uur een diepbruine tint met Haarlemmerbruin

 Jacob Hooy Haarlemmerbruin



Ken jij het merk Jacob Hooy al? Het is een merk met een mooie rijke historie. 1743 opende Jacob Hooy namelijk een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt waar hij begon met het verkopen van kruiden en specerijen. Het merk kent tegenwoordig prachtige producten die gemaakt zijn op natuurlijke basis en bevatten geen conserveringsmiddelen. Zo belooft de Jacob Hooy Haarlemmerbruin je in 3 uur tijd een diepbruine tint te geven. Het is een olie die gemaakt is op basis van olijf, kokos, amandel, sesam, bergamot en lavendel. Lees hieronder meer over de Haarlemmerbruin van Jacob Hooy.

Jacob Hooy Haarlemmerbruin 

De Haarlemmerbruin Olie is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen schadelijke chemicaliën en is dermatologisch getest, waardoor het geschikt is voor iedere huidtype. Het gebruik van Jacob Hooy Haarlemmerbruin is eenvoudig. Let wel op dat je voor het aanbrengen van het product een product gebruikt waarin SPF is toegevoegd. De Haarlemmerbruin bevat namelijk geen SPF! Gebruik daarom minimaal factor 30 voordat je de Haarlemmerbruin gebruikt. Na het aanbrengen zal de Haarlemmerbruin een mooie bruine tint achterlaten op je huid. De kleur zal na enkele uren geleidelijk intenser worden. 

Nieuwsgierig geworden naar de Haarlemmerbruin van Jacob Hooy? Er is op het moment een geweldige actie bij Natuzen waarbij je nu 1+1 Gratis op alle Haarlemmerbruin hebt. Het merk kent meerdere fijne producten en zelfs zonnebescherming die mede SPF bevat.

Gebruik jij weleens een product dat gemaakt is met natuurlijke ingrediënten? 


Liefs Gea


1 Comments: