Opzoek naar een mascara met extreme volume? De Deborah Milano 24 Ore Instant Maxi Volume mascara Pomegranate zou echt iets voor jou zijn. Mijn zoektocht naar de perfecte mascara gaat altijd door, daarom probeerde ik de Deborah Milano 24 Ore Instant Maxi Volume Mascara Pomegranate.
Deborah Milano 24oro ultimate mascara flatlay
Deborah Milano 24oro ultimate mascara huls
Deborah Milano 24 Ore Instant Maxi Volume Mascara Pomegranate 

De Deborah Milano 24 Ore Instant Maxi Volume Mascara Pomegranate is een ultra volume mascara met verzorgende en versterkende ingrediënten voor de wimpers. De mascara bevat granaatappelolie die de wimpers verzacht en verzorgd, tevens bevat het een krachtige keratine booster voor sterke en gezonde wimpers. Het speciale borsteltje beloofd elke wimper te voorzien met de juiste hoeveelheid mascara en is oogheelkundig getest.

Deborah Milano 24oro ultimate mascara pomegranate huls

De verpakking

De Instant Maxi Volume Mascara Pomegranate heeft een lichte, rosé gouden huls met een speciale vorm. De vorm is perfect om de mascara goed vast te houden tijdens het aanbrengen van de mascara, tevens heeft de huls waar de mascara in zit een ideale vorm om goed in je hand te leggen.

Deborah Milano 24oro ultimate mascara pomegranate borsteltje

Deborah Milano 24oro ultimate mascara pomegranate borsteltje

Het mascara borsteltje

Het borsteltje heeft kleine haartjes en een rechte, maar lange vorm. Persoonlijk vind ik deze mascara borsteltjes vaak het fijnste. Het speciale borsteltje zou de wimpers voorzien van de juiste hoeveelheid aan mascara. Het mascara borsteltje lijkt geen dikke klonten in de haren te hebben.

Conclusie

Deborah Milano 24oro ultimate mascara pomegranate beforeBefore
Zonder de Instant Maxi Volume Mascara Pomegranate zijn mijn wimpers van nature blond van kleur. Mijn oogopslag lijkt daardoor anders, dan als ik mascara op heb. Mascara op mijn wimpers doet mijn ogen meer spreken. Tevens zijn mijn wimpers zwaar, waardoor ik eigenlijk met alle mascara’s een struggle heb als het gaat om de perfecte krul in mijn wimper. Het resultaat met deze mascara zal dus voor een ander misschien wel heel anders zijn.

Deborah Milano 24oro ultimate mascara pomegranate huls after

After

Met het mascara borsteltje kan ik goed bij elk hoekje van mijn ogen komen. Het fijne aan de ultra volume mascara is de toevoeging van granaatolie. De granaatolie zorgt er voor dat de wimpers zacht en verzorgend zijn, tevens bevat de mascara ingrediënten die de wimpers extra verzorging en sterkte biedt. Vergeet niet de krachtige keratine booster voor sterke en gezonde wimpers. Niet alleen worden de wimpers mooi zwart van kleur, het wordt ook goed verzorgd.

Deborah Milano 24 Oro instant maxi volume mascara pomegranate resultaat

Ik vind het resultaat met de mascara op mijn wimpers er goed eruit zien. Hoewel mijn wimpers aan de zware kanten zijn, en snel naar voren gaan staan, ziet het er echt goed uit. Het speciale mascara borsteltje laat dan ook geen klonten achter op mijn wimpers en kan prima met meerdere lagen worden opgebouwd.

Een mascara met haartjes werkt voor mij dan ook het prettigst en geeft net die intensere ooglook. Met een wimperkruller wordt het effect nog mooier. Ik ben zeer tevreden met de Deborah Milano 24 Ore Instant Maxi Volume Mascara Pomegranate, net als de mascara uit de Formula pura lijn die ik eerder al eens mocht testen.

Gebruik de kortingscode: GLAMVIEW20, voor 20% korting op het gehele assortiment van Beautytasting.com. Als je de bestelling hebt afgerond, dan kun je kortingscode de kortingscode toevoegen.

Deborah Milano 24oro ultimate mascara huls

Verkrijgbaarheid

De Deborah Milano 24Ore Instant Maxi Volume Pomegranate Mascara is verkrijgbaar bij Beautytasting.com voor €13,95

Draag jij dagelijks mascara op je wimpers?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

12 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.