Sta jij wel eens stil bij de momenten waar je gelukkig van wordt? Het maakt het leven positiever en vrolijker, wat goed is voor je mentale gezondheid. De maand November ’20 kent zo zijn fijne momenten voor mij die ik graag met jullie deel. Wij gingen een weekend weg naar Egmond aan zee, gingen na een lange tijd weer eens geocachen en ik kreeg spontaan een bijzonder cadeau van Claudia. Lees mee…

Op een zondag middag gingen wij met twee vrienden geocachen in de plaats Peize. Een leuke speurtocht voor volwassenen waarbij je doormiddel van een app aanwijzingen krijgt waar de geocach kan liggen. Zo kom je op de mooiste plekken. Ik vond het bos met legostenen bijzonder, waarbij je opzoek gaat naar een echte legosteen. Geloof mij, het is lastig om een legosteen te vinden in het bos in of om de boom. De kleur is hierbij een raadsel. Wilde zwijnen tegen komen in het bos. Foto’s shooten voor mijn Instagram. Hand in hand met Julius door het boslopen.  In de buggy met Julius een frisse neus halen door buiten te wandelen.  Ik deelde een artikel met het resultaat van onze prachtige badkamer. Met ons gezin gingen wij een weekend naar Roompot in Egmond aan Zee. Samen wandelen over het strand. Ons hond ging voor de twee keer mee op vakantie. Julius sprak zijn eerste woordjes uit. Samen met Claudia van Beautytag nam ik gezellige en vooral leuke IG tv video’s op voor op Instagram. Ik kreeg spontaan een cadeau van Claudia die ze weg mocht geven aan een bijzonder persoon. Door het de maanden heen waren er momenten waar het met up’s en down’s ging met mij. Ontzettend lief om dan een gebaar te krijgen. Er zat een heerlijke douchegel en een bodylotion in. Ik opende samen met Claudia twee deurtjes van de My-Jewellery adventcalender.

25 dingen waar ik blij van werd

 Voor het eerst de intocht van Sinterklaas op tv kijken met Julius. Hij genoot er zo van! Julius mocht de speelset My First Dinosaurs van Smartgames uittesten voor in een review artikelWe hebben de kerstboom opgetuigd. Wij gingen op visite bij schoonzus voor een kop thee. Mijn man maakte samen met Julius een hoge toren van Mega blocksJulius kan zelfstandig met een vork zijn eten op prikken en op eten. Een zondag voor papa en mama  Julius ging een middag naar tante en oma. Samen met Dennis ging ik naar de meubelboulevard voor het oriënteren van tapijt. Deze willen wij leggen in het kamertje van Julius. Samen met een vriendin, mijn zoon en haar zoon zijn wij naar de speeltuin geweest. De kinderen genoten van de glijbaan en de schommel.  Ik mocht heerlijke tjieskeeks op een stokje testen van een plaatselijke café Wadapartja in Groningen. Ze waren ontzettend lekker, mijn favoriet was de tjieskeek met stoofpeer, amandel en pure chocolade. Van mijn man kreeg ik een (nieuwe) auto, namelijk een Mini Cooper 1. Ik ben zo gelukkig met mijn nieuwe auto!

Wat is jouw hoogtepunt van de afgelopen maand?
Liefs, Gea
Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?

5 Reacties

  1. Ah, wat een leuke en mooie lichtpuntjes. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar het geocachen. Het klinkt echt als een heel leuke activiteit om met vrienden te doen in de coronacrisis.

    1. Ja dat is zeker een leuke activiteit om tijdens carona te doen. De app kun je downloaden op je mobiel en je kan gemakkelijk een eigen account aan maken. Vervolgens komen er op de kaart in de buurt te staan waar een geocach kan liggen. Vaak is dit met een opdracht of moet je naar iets zoeken. Wij hebben al een paar prachtige plekken ontdekt en je kunt het zelfs in het buitenland doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *