Al eerder heb ik eens een artikel geschreven over de home accessoires van het merk Esprit. Zelf wist ik eerst namelijk niet dat ze ook home accessoires in het assortiment hadden. Waar Esprit natuurlijk vooral bekend om staat is de leuke kleding, schoenen en lingerie. Nu de koude dagen realiteit worden, is het fijn om jezelf daar na te kleden. Hier een paar leuke outfits die ik heb samengesteld ter inspiratie.

Outfits van het merk Esprit

Outfit 1.

Voor de eerst outfit koos ik voor een heerlijk warm groot vest, waarin je heerlijk kan weg kruipen tijdens de kou. Zelf vind ik dit altijd erg fijn. In combinatie met een leren pencil skirt, een simpel t-shirt en een paar leuke hakken is de outfit helemaal af. Bij deze outfit koos ik voor een paar schoenen met een blok hak. Een blok hak maakt dat je steviger op de grond staat, en het staat ook zeker erg mooi.

 

3x Outfits voor de koude dagen | Esprit

Outfit 2.

In de herfst en winter is de kleur bordeaux rood niet weg te denken. Zelf vind ik deze kleur dan ook erg mooi om te dragen, niet alleen als kleding item, ook als lipstick is het mooi om te dragen in dit seizoen. Voor de tweede outfit koos ik dan ook voor een bordeaux rode blazer, met een leren rok, een simpel t-shirt en hierbij mooie platte schoenen. Om het geheel af te maken vind ik de laatste tijd het ook erg mooi om een hoed te dragen. Ook niet te vergeten dat een hoed ook warmte geeft, een pluspunt dus.
3x Outfits voor de koude dagen | Esprit

Outfit 3.

Een outfit met een skinny jeans kan natuurlijk niet ontbreken. In combinatie met een warm gebreide trui is het natuurlijk een fijne en simpele outfit om te dragen tijdens dit soort dagen. In deze collage koos ik voor een coltrui die heerlijk warm is, en ook de hals bedekt. Met een paar hakken is deze outfit ook nog eens outfit om er op uit te gaan.

 

Welke outfit spreekt jou het meest aan?

 

Dit artikel is een samenwerking.

Advertenties

36 Replies to “3 outfits van Esprit voor de koude dagen.”

  1. Wat een leuke outfits! Ik heb nooit kleding van het merk Esprit, maar zie nu dat er wel leuke items tussen zitten 🙂

  2. Ik vind ze alledrie erg leuk! Vooral die laatste schoenen, i love it! Ik kijk eigenlijk nooit bij Esprit.

  3. Fijne outfit's ! Zo'n lange kokerrok in imitatieleer staat al een paar jaar op het lijstje maar nog steeds geen eigenaar van, hihi.

  4. Die laarsjes zijn zo gaaf, allemaal! Alle outfits eigenlijk! Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor 1 🙂

  5. Leuke outfits heb je bij elkaar gezocht, wat heeft de espirit leuke schoenen zeg! Ik ga voor de laatste outfit 🙂 <3

  6. Het is ontzettend leuk om dit te zien, want ik begin steeds meer rokjes te dragen en vind het ook erg leuk om te doen alleen vind ik inspiratie erg lastig. Eerste outfit vind ik erg leuk!

    1. Ja soms is het inderdaad lastig om te bedenken wat er leuk bij gecombineerd kan worden, ken het probleem soms ook wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *