3 outfits van Esprit voor de koude dagen.

Al eerder heb ik eens een artikel geschreven over de home accessoires van het merk Esprit. Zelf wist ik eerst namelijk niet dat ze ook home accessoires in het assortiment hadden. Waar Esprit natuurlijk vooral bekend om staat is de leuke kleding, schoenen en lingerie. Nu de koude dagen realiteit worden, is het fijn om jezelf daar na te kleden. Hier een paar leuke outfits die ik heb samengesteld ter inspiratie.

Outfits van het merk Esprit

Outfit 1.

Voor de eerst outfit koos ik voor een heerlijk warm groot vest, waarin je heerlijk kan weg kruipen tijdens de kou. Zelf vind ik dit altijd erg fijn. In combinatie met een leren pencil skirt, een simpel t-shirt en een paar leuke hakken is de outfit helemaal af. Bij deze outfit koos ik voor een paar schoenen met een blok hak. Een blok hak maakt dat je steviger op de grond staat, en het staat ook zeker erg mooi.

 

3x Outfits voor de koude dagen | Esprit

Outfit 2.

In de herfst en winter is de kleur bordeaux rood niet weg te denken. Zelf vind ik deze kleur dan ook erg mooi om te dragen, niet alleen als kleding item, ook als lipstick is het mooi om te dragen in dit seizoen. Voor de tweede outfit koos ik dan ook voor een bordeaux rode blazer, met een leren rok, een simpel t-shirt en hierbij mooie platte schoenen. Om het geheel af te maken vind ik de laatste tijd het ook erg mooi om een hoed te dragen. Ook niet te vergeten dat een hoed ook warmte geeft, een pluspunt dus.
3x Outfits voor de koude dagen | Esprit

Outfit 3.

Een outfit met een skinny jeans kan natuurlijk niet ontbreken. In combinatie met een warm gebreide trui is het natuurlijk een fijne en simpele outfit om te dragen tijdens dit soort dagen. In deze collage koos ik voor een coltrui die heerlijk warm is, en ook de hals bedekt. Met een paar hakken is deze outfit ook nog eens outfit om er op uit te gaan.

 

Welke outfit spreekt jou het meest aan?

 

Dit artikel is een samenwerking.

Advertenties

You May Also Like

36 Comments

 1. kimmetjekims

  Wat een leuke outfits! Ik heb nooit kleding van het merk Esprit, maar zie nu dat er wel leuke items tussen zitten 🙂

  1. Glamview

   Bedankt kim! Ja de webshop heeft zeker leuke items in het assortiment.

 2. Unknown

  Ik vind ze alledrie erg leuk! Vooral die laatste schoenen, i love it! Ik kijk eigenlijk nooit bij Esprit.

 3. Rachel Kromdijk

  De laatste vind ik het erg tof! liefs x

 4. Unknown

  Allemaal hele toffe outfits!

 5. Desiree Wanders

  Alle drie vind ik ze erg leuk! I luuuuuf black!

  1. Glamview

   En zwart past overal wel bij natuurlijk ! 🙂

 6. Unknown

  Ik vind die leren rok mooi! X

 7. Marion | The Dutch Adventure Seeker

  Fijne outfit's ! Zo'n lange kokerrok in imitatieleer staat al een paar jaar op het lijstje maar nog steeds geen eigenaar van, hihi.

  1. Glamview

   Het is zeker een leuk item voor de winter, ik zou zelf ook wel een willen.

 8. Unknown

  Leuk! Ik ga voor 3, echt mijn ding!

 9. Mariska

  Die laarsjes zijn zo gaaf, allemaal! Alle outfits eigenlijk! Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor 1 🙂

 10. Sija

  Leuke outfits heb je bij elkaar gezocht, wat heeft de espirit leuke schoenen zeg! Ik ga voor de laatste outfit 🙂 <3

 11. Dascha

  Ik vind de outfits erg mooi allemaal!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 12. Rebecca

  Het is ontzettend leuk om dit te zien, want ik begin steeds meer rokjes te dragen en vind het ook erg leuk om te doen alleen vind ik inspiratie erg lastig. Eerste outfit vind ik erg leuk!

  1. Glamview

   Ja soms is het inderdaad lastig om te bedenken wat er leuk bij gecombineerd kan worden, ken het probleem soms ook wel

 13. Doha

  Leuke combinatie heb je uitgekozen! Ik zou het niet zo snel dragen hihi

 14. De Dotties

  Mooie combo's! Ik zou ze allemaal wel dragen! Ik vind de halsketting ook wel leuk!

  1. Glamview

   Dankje wel 🙂

 15. Anoniem

  Die laarsjes zijn zo leuk! Vooral het eerste paar <3

 16. Unknown

  Love all of the outfits you showed above 🙂
  Especially the first one is amazing <3

  Caro x

  http://nilooorac.blogspot.de/

 17. Marushi

  Leuke outfits heb je samen gesteld! Ze hebben allemaal wel iets wat ik mooi vind! -x-

 18. Loïs

  Er zitten erg leuke items bij, vooral de schoenen van de eerste outfit vind ik tof!

 19. MIXT fashion and lifestyle

  Wat een fijne looks! X Laura http://www.mixtfashion.com

 20. Rachel Kromdijk

  wat een toffe items meid ziet er goed uit! fijn weekend en geniet ervan liefs X

  1. Glamview

   Bedankt Rachel, jij ook een fijn weekend! x

 21. Natiza

  Oeehh nice! Wat mooie outfits

 22. Unknown

  Ik vind het alledrie leuke outfits! Ik weet niet goed welke ik zou kiezen van de drie ;).

 23. Cynthia

  Wauw, de hakken van de eerste foto vind ik supertof!

 24. Merel

  Wat een super leuke kleding heb je bij elkaar uitgezocht! Had niet verwacht dat het van Esprit kwam.

  1. Glamview

   Bedankt! Ze hebben inderdaad echt leuke items in de collectie.

 25. Stylebygina

  Ik vind die rok en laarsjes van de eerste look erg mooi!

Leave a Reply