Mag het dan nu eindelijk zomer zijn in Nederland? De temperaturen gaan weer volop omhoog deze week, en dat maakt natuurlijk dat wou vrouwen een mooi strak lichaam wel belangrijk vinden. Wie wil dit nou niet bij het dragen van onze bikini. Natuurlijk is het daarom belangrijk om veel te sporten, niet alleen voor een strak lichaam, maar ook om fitter te worden en meer conditie op te bouwen.

Zelf ben ik dan ook al een aantal maanden aan het sporten bij de Basic Fit. Deze sportschool bevalt mij dan ook zeker goed! Zelf volg ik dan het liefst twee keer per week virtuele groepslessen of fitness. Virtuele groepslessen die ik graag doe zijn: Abs Attack of Vipr. Met fitness wissel ik graag cardio en kracht training met elkaar af. Maar om te beginnen met sporten is een goede motivatie natuurlijk heel belangrijk. Vaak vinden wij als meiden dit lastig, maar het kan al beginnen bij een leuke sport outfit!

Een leuke sport outfit doet zeker wel wat aan de motivatie voor het gaan sporten. Wij vrouwen willen er natuurlijk altijd goed uit zien, ook tijdens het sporten toch? Op veel verschillende webshops zijn leuke items te vinden, in het budget wat jij zoekt of past bij jou portemonnee. 
Zo kwam ik bij Zalando een paar items tegen die mij zeker aanspraken. Veel items in deze collage is van het merk Nike, en één item van Only. Zelf houdt ik dan ook zeker van printjes en kleuren. Toch heb ik ook veel sport kleding van de Primark, en deze kwaliteit is ook zeker niks mis mee. Dus voor elke budget is er zeker een oplossing te vinden.

Waar kopen jullie graag je sportkleding?

liefs gea


Volg jij mij al op Instagram en Bloglovin?

14 Reacties

    1. Vaak is dat het begin! Misschien dat je eens kan kijken wat voor sport je leuk vind, thuis kun je ook veel doen namelijk en met filmpjes van YouTube. Doe ik zelf ook vaak.

  1. Ik sportte (tot sinds kort) ook altijd bij Basic Fit en vond het een fijne sportschool! Zelf draag ik veel sportkleding van HM.

  2. Wat een leuke items! Er zijn tegenwoordig zoveel leuke outfits. Ben ook nog steeds blij met de mijne, die ik gebruik voor het skaten.

  3. Onlangs kwam ik de winkel sportdirect.com tegen in Brussel (weet niet of dat ook is in Nederland). Die hebben super veel leuke merksportkledij, maar voor een leuk prijsje!

  4. Nike is echt mijn favoriete merk qua sportkleding! Nieuwe sportkleding motiveert echt om te gaan sporten, haha. Vind die sport bh's van Nike er leuk uitzien hierboven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.