Hallo lieve lezer! Samen met mijn vriend ben ik op vakantie geweest naar het prachtige land Oostenrijk! Het leek mij leuk om een aantal momenten met jou te delen waar ik graag aan terug denk. Zo zijn wij voor het eerst samen op vakantie met een caravan en hebben wij het Eagle Nest van Hitler bezocht. Het vroegere vakantiehuis van hem zelf. Aan deze momenten in Oostenrijk denk ik graag terug, lees je mee?

Mijn happy momenten van vakantie Oostenrijk

Aan deze momenten in Oostenrijk denk ik graag terug

Voor het eerste in een ander land kamperen met de caravan ♥ Genieten van de warme temperaturen, met afwisseling van regen ♥ Samen zijn met mijn lieve vriend ♥ De prachtige omgevingen ♥ Samen eten koken in de caravan ♥ De gezelligheid en vrije tijd ♥ Veel liefde voor elkaar ♥ Salzburg, en Wenen verkennen ♥ Een hotel overnachting in Wenen ♥ Heerlijk uit eten ♥ Tijd voor elkaar hebben ♥ Verschillende Museums bezoeken ♥ Bezig zijn met bloggen, in de avond uren ♥ Zwemmen bij de camping, en het Solarbad ♥ Wandelen in de mooie omgeving ♥ Mijn aller eerste vlogs opnemen voor YouTube ♥ Fotografie ♥ IJs eten met het warme weer ♥ Zuid – Duitsland ♥ Veel wandelen ♥ Bad Gastein ♥ Mooie watervallen bekijken ♥ Door de bergen / rotsen lopen, en beklimmen ♥ Rond rijden in de auto ♥ Winkelen bij de DM winkel in Oostenrijk ♥ Zomer ♥ Vakantie ♥ skypen met mijn ouders en broer ♥ Bobbie ♥ Het Hofburg bezoeken, en het Sissi Museum ♥ Rond hangen in het park ♥ Zomer kleding ♥ Samen zijn ♥ Vakantie plannen maken ♥

Ben jij al eens in Oostenrijk geweest?

Liefs, Gea

Advertenties

11 Reacties

  1. Oostenrijk is prachtig zowel in de winter als in de zomer. Op mijn bucket list staat nog wandelen door de bergen van hutje naar hutje.

  2. Leuk dat jullie zo enthousiast zijn over Oostenrijk! Wij zijn er ook al tig keren geweest en raken nooit uitgekeken in dit prachtige land. Sterker nog, over 2 weken gaan we weer die kant op en wel naar Bichlbach in Tirol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Hallo! Mijn naam is Gea. Ik ben 31 jaar oud en woon in het noorden van Nederland, samen met mijn man en lieve zoon van 3 jaar oud. Ik schrijf wekelijks over fashion, beauty en lifestyle op mijn blog www.glamview.nl. Met een 'vegan' tintje er aan vast. Ik ben dol op sushi, make-up en kleding en ga graag op reis naar het buitenland.