In Nederland hebben wij al fijn mogen genieten van het mooie warme weer. De temperaturen zijn aangenaam, en zijn soms zelfs al aan de hoge kant. Vorige week was het hier in het Noorden zelfs al rond de 27 graden. Zelf vind ik het dan ook heerlijk om fijn in de zon te zitten, om een bruin kleurtje te mogen krijgen. Bij het warme weer kunnen wij natuurlijk ook de zomerse kleding uit de kasten halen. Wij als vrouwen dragen op deze momenten graag een jurk, rok, of een short. Hierbij denken wij vrouwen natuurlijk gelijk aan onze behaarde benen en/of oksels. Het is niet zo charmant om als vrouw zo de deur uit te lopen, en pakken dan al snel onze scheermes erbij. Vandaag review ik dan ook de nieuwe Razoli scheer olie van Aman Prana.

AmanPrana Razoli Scheer olie voor de vrouw
AmanPrana Razoli Scheer olie voor de vrouw

Biologische scheerolie

De Razoli scheer olie bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen, en is daarom ook 100% Biologisch. Het is een scheer olie voor het scheren van de intieme delen. Zelf ontving ik van Noble-House de scheer olie voor de vrouw. Voor de man is er een Razoli scheer olie verkrijgbaar in het assortiment.

” Met Razoli voor vrouwen krijg je deze zomer een verzorgende bikinilijn, zonder jeuk, rode bultjes, of andere vormen van irritatie. Ook Chemische elementen en synthetische parfums horen niet thuis op je intiemste plekken, daarom bevat de Razoli scheer olie 100% Biologische Ingrediënten. “

— Geen pijn of snijwondjes, geen jeuk of rode bultjes, en geen na verzorging nodig. —
AmanPrana Razoli Scheer olie voor de vrouw

Verpakking

De fles van de Razoli scheer olie is zwart van kleur, en heeft een paarse tekst opdruk. Ook kan er duidelijk worden gezien, dat deze olie voor vrouwen is bestemd door het teken op de fles en doos. Ik vind de fles dan ook een mooie, en vooral nette uitstraling geven.

AmanPrana Razoli Scheer olie voor de vrouw

Razoli Scheerolie

Het product zelf bevat natuurlijke olie die goed op de huid moet worden gemasseerd. De scheermes glijd als ware over het lichaamsdeel, en is dan ook makkelijk in gebruik. Door de olie geeft het dan ook een fijn en zacht resultaat van de huid. De olie is een goede verzorging voor de huid, voedend en geeft een zacht resultaat van de huid. De Razoli scheer olie werkt dan ook prima tijdens het scheren.

AmanPrana Razoli Scheer olie voor de vrouw

Verkrijgbaarheid

De Razoli scheer olie kost €24,95, en is verkrijgbaar in Bio winkels, via de officiële webshop van AmanPrana of via Noble-house.tk. De scheer olie is verkrijgbaar voor vrouwen, maar er is ook een product van Razoli scheer olie verkrijgbaar voor de man.

Dit artikel bevat producten die ik ter review mocht ontvangen. 

12 Reacties

  1. Klinkt goed! Ik gebruik altijd dezelfde, maar misschien moet ik eens overstappen haha. Even iets heel anders, ik vind je bloempot echt te leuk! 🙂

  2. Ik gebruik altijd conditioner (ben ik de enige trouwens?) als ik m'n benen scheer. Ik ga dit ook maar eens een kansje geven!

  3. Wat handig! Ik gebruik meestal conditioner, maar dat is eigenlijk zonde;) Lijkt me heel fijn om zoiets te proberen. Vooral nu de zomer er aan komt heb ik echtwel wat scheer hulpmiddelen nodig;)

    1. Oke , ik hoor inderdaad wel vaker dat mensen conditioner gebruiken inderdaad met het scheren. Ik gebruikte altijd gewoon scheerschuim, maar de scheerolie maakt mijn huid ook echt zacht en de haren blijven ook langer weg dan normaal. Vaak heb ik na 1 dag alweer kleine haartjes en nu gelukkig niet 🙂

    1. Het is zeker eens het proberen waard. Aangezien ik gister weer eens met scheerschuim heb geschoren, had ik daar flinke spijt van. Hellemaal geïrriteerd mijn huid. En met de scheerolie totaal geen last, en heel zacht ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *