Astor rode lipstick in Tulip kisses 203

Ik ben samen met mijn vriend op Citytrip geweest naar Polen. Ik heb drie nieuwe lipsticks gekocht in een drogist die ik tegen kwam in de stad. Ze hadden merken die we hier in Nederland namelijk niet kennen, en daar was ik natuurlijk erg nieuwschierig naar, zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik hellemaal weg van lipsticks! Al eerder heb ik dan ook een lipstick review geschreven over een lipstick van het merk Wibo, deze roze lipstick ik dan ook regelmatig over dag. Vandaag review ik opnieuw een lipstick die ook in de shoplog voorbij kwam, namelijk een lipstick van het merk Astor.

Astor

Omdat het mij leuk leek om eens wat andere merken te leren kennen, nam ik dus ook een lipstick mee van het merk Astor. Het merk Astor is zeker een fijne budget merk, maar toch is het iets duurder dan het merk Wibo die ik ook mee nam. Aan de huls van de lipstick van het merk Astor, is dan ook zeker wel te zien dat het iets meer kost vind ik. De lipstick huls ziet er prachtig uit door de wit en gouden tinten. Op de witte huls van de lipstick is de merk naam Astor opgedrukt. Het uiterlijk van de lipstick sprak mij dan ook gelijk aan!

Astor rode lipstick in Tulip kisses 203

De verpakking

De lipstick huls is wit met goud. Het goud is terug te vinden in de lipstick zelf. Dit vind ik er mooi uitzien. De lipstick nam ik mee in een prachtige rode kleur. Ik draag hem graag bij een mooie bruine oog look. Leuk voor een feestje of tijdens het uitgaan.

De lipstick naam

De lipstick is een moisturizing lipstick in het nummer 203, Tulip kisses. De naam doet mij denken aan prachtige rode bloemen. Ik vind het dan ook een leuke naam voor een lipstick.

Astor rode lipstick in Tulip kisses 203

Pigmentie

De swatch van de lipstick ziet er goed uit. De pigmentie van de lipstick is prima! De lipstick smeert goed uit en verdeeld hem goed op mijn lippen.

Astor rode lipstick in Tulip kisses 203

Mijn mening

Deze lipstick brengt fijn aan, de lipstick is namelijk heel rommig. De kleur is op mijn lippen goed gepigmenteerd. Een mooie rode kleur met mooie glans er over heen. De lipstick blijft prima zitten. Ik kreeg de kleur er nauwelijks af en een maaltijd overleefd hij prima. Omgerekend in Euro’s kost deze lipstick rond de €6,00. Het resultaat mag er dan ook wezen voor die prijs.

Wat vinden jullie van deze lipstick?


Liefs gea

12 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *