De Balea verzorgende wasgel met grapefruit heeft een heerlijke fruitige geur, tevens budget vriendelijk.  De DM winkel waar ik In Oostenrijk was, had veel producten met zoete geuren van fruit, in de zomerse dagen vind ik het heerlijk om producten als deze te gebruiken. De Balea verzorgende wasgel met grapefruit moest natuurlijk mee naar huis. Lees meer over deze budget verzorgingsproduct.

Balea verzorgende wasgel met grapefruit verpakking

De verpakking

De verpakking ziet er veel belovend uit, simpel maar aantrekkelijk voor het oog. Het flacon is doorzichtig, waardoor het product te zien is. Het bevat een gel, met allemaal kleine roze bolletjes er in. Er zit een handige licht roze druk pompje op de bovenkant, tevens is het makkelijk open en dicht te doen voor gebruik of sluiten.

Balea verzorgende wasgel met grapefruit

Hier kun je de wasgel voor gebruiken

De wasgel is geschikt voor iedere huid type, en zorgt voor een gereinigd en verfrissende huid. Het kan zoal in de morgen, als avond worden gebruikt op het gezicht, hals en decolleté. Ook bevat de gel vitamine C en provitamine B5. Een goede verzorging voor je huid is het daarom zeker.

Balea verzorgende wasgel substantie

Balea verzorgende wasgel

Het product is doorzichtig, en bevat roze bolletjes. Het heeft een typische gel structuur, maar voelt heerlijk verkoelend aan bij het aanbrengen. De wasgel kun je in rond draaiende beweging in masseren op de huid, daarna het gezicht goed spoelen met water. Dep voorzichtig je gezicht droog met een handdoek. Het resultaat? En fijne zachte huid! De geur van grapefruit is heerlijk, niet te aanwezig, maar heerlijk zacht en subtiel. Mijn huid is heerlijk zacht en voelt verfrissend aan. Tijdens warme zomerse dagen is het een heerlijk product om te gebruiken. Niet alleen om de geur, het verfrissende effect doet het hem zeker.

Verkrijgbaarheid

  •  De Balea verzorgende wasgel is te koop bij de DM winkel p/s €1,65.
 
Wat voor product gebruik jij voor het reinigen van de huid?

14 Reacties

  1. Dit product van Balea ziet er ook heerlijk uit zeg. Ik had laatst van dit merk een heerlijke douche gel die helaas op is.

  2. Balea gebruik ik heel graag op vlak van haarverzorging. Heb eigenlijk nog nooit echt op andere producten van het merk gelet (deze wasgel heb ik zelfs nog nooit gezien. Oeps.) Wel benieuwd naar nu. Zeker omdat het zo'n budgetvriendelijke producten zijn!

    1. Ja ik ben zelf ook al Hellemaal weg van balea nu haha 🙂 de geuren zijn vooral zo heerlijk VAB de producten vind ik.

  3. Wooh, een product van Balea dat ik nog niet ken 😉 volgende keer maar snel inslaan! De geuren zijn sowieso altijd top!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glamview

Mijn naam is Gea. Ik ben 29 jaar oud en kom uit het noorden van Nederland. Ik woon samen met mijn lieve man, zoontje van 2 jaar oud, hond en kat. Ik ben getrouwd en sinds Maart 2019 moeder geworden van een zoon (2 jaar). Op mijn blog lees je meer over: fashion, beauty, lifestyle, persoonlijk, gezonde voeding, recepten, reizen en het ouderschap.