Hallo lieve lezer! Een bordeaux rode kleur draag ik graag. Ik kwam een prachtig opvallende kleur tegen van het merk By Kelsha matte liquid lipstick, met de naam ” excuse me?”. In het najaar houdt ik van mooie opvallende, felle of juist donkere tinten lipstick. Na de zomer merk ik aan mezelf dat ik toe ben aan het najaar, als ik echte najaar kleuren ga dragen, die tevens terug komen in mijn dagelijkse make-up. Maak nu kennis met de prachtige matte liquid lipstick.Leesjemee?

By Kelsha Matte Liquid Lipstick, Excuse me?

De By Kelsha Matte Liquid Lipstick Excuse Me? Is een matte vloeibare liquid lipstick met een hoge intensiteit pigmentatie en zorgt voor dé perfecte matte lippen. Deze longlasting lippenstift gaat wel tot 10uren mee. Bevat hydraterende ingrediënten voor comfortabele, verzachtende en een zijdezachte gevoel zodat je lippen niet uitdrogen. Liever een andere kleur? Het assortiment van By Kelsha biedt meerdere kleuren aan matte liquid lipsticks.

By Kelsha Matte Liquid Lipstick Excuse me?By Kelsha Matte Liquid Lipstick Excusme Me?
De By Kelsha Matte Liquid Lipstick Excuse Me? komt in een wit kartonnen doosje met mooie sierlijke gouden letters. Het oogt redelijk chique door de gouden details vind ik. Het merk kende ik eerder echter nog niet, maar werd direct enthousiast toen ik hem eens ontving in één van de edities van de Jouwbox.

De liquid lipstick zit in een doorzichtige huls met gouden details. Het is hierdoor handig om de matte liquid lipstick terug te vinden tussen al mijn lipsticks. Het is een donker roze, paarse kleur die ik niet heel snel zelf zou aanschaffen, maar voor het najaar kan deze prachtig staan. Een echte najaar kleur is het zeker te noemen, tenzij je houdt van opvallende kleuren voor alledaagse make-up looks natuurlijk.

By Kelsha matte liquid lipstick swatch
De pigmentatie van de matte liquid lipstick is echt goed. Een smeuïge substantie die met de spons applicator fijn is aan de brengen op de lippen. Het is wel echt een kleur die je direct goed langs de randjes moet aanbrengen, corrigeren is lastig met z’n donkere paarse kleur. Dit is prima te doen.

By Kelsha matte liquid lipstick make-up look

By Kelsha matte liquid lipstick excuse me resultaatDe kleur lijkt op mijn lippen zelfs iets lichter, dan de swatch laat zien op mijn hand. De kleur heeft een koele tint, maar toch geeft de kleur op mijn lippen ook iets weer van warmte door mijn lippen. Ik vind het mooi, maar het is wel een kleur die ik minder snel zou pakken. Voor een feestje vind ik deze bijvoorbeeld wel heel gaaf of bij een basic outfit die je extra wilt laten opvallen.

De lipstick is o.a. verkrijgbaar in de webshop van ByKelsha.com voor €7,50.
liefs gea van glamview

Advertenties

3 Replies to “By Kelsha Matte Liquid Lipstick: Excuse me?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *